Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 3481-3490
Сторінки: « 1 2 ... 347 348 349 350 351 ... 361 362 »

Для приготування знадобиться: 800 грам свіжих креветок (не очищених), 4 столові ложки вершкового масла, 3 столові ложки коньяку, 2 голівки дрібно нарізаного цибулі, 2 столові ложки томатної пасти, 200 грам сухого білого вина, один лавровий листочок, чабр ( одна щіпка), 150 грам вершків, мелений чорний перець, сіль за...

Це мій улюблений літній пиріг. Для нього можна використовувати будь-які ягоди, але я частіше роблю з червоною смородиною - вона дає дуже приємну кислинку, і в поєднанні з солодким безе і розсипчастим тестом смак виходить дивовижним.
Ягоди червоної смородини (приблизно дві жмені) відокремити від гілочок, промити і покласти...

Необхідні інгредієнти: десять яєчних білків, цукровий пісок два з половиною склянки,

Для начинки: три чверті склянки цукрової пудри, третину склянки ванільного порошку, два з половиною склянки вершків.

Збиваємо яєчні білки до утворення міцної піни, поступово додаємо один стакан цукру. Після того як ми збили все це, білки...

Готуємо печиво по-берлінськи
Інгредієнти:
* 250 г борошна;
* 2 чайн. ложки розпушувача;
* 7 стіл. ложок цукрового піску;
* 250 г сиру;
* 250 г вершкового масла;
* сік і цедра 1 лимона;
* 2 стіл. ложки цукрової пудри.

Приготування:
1. З борошна, розпушувача, 1 стіл. ложки...

Форшмак я готую тільки в холодну пору року, влітку це блюдо не так сильно йде в хід, як взимку. Готується форшмак дуже просто, ні яких особливих продуктів і утомливих заготовок.
Потрібна хороша жирна оселедець, її треба очистити від шкірки, все вийняти нутрощі, відрізати голову і вийняти всі кісточки,...

Для приготування знадобиться: півтори склянки борошна, три столові ложки сметани, дві столові ложки вершкового масла, три яйця, півтори склянки маку, чверть чайної ложки соди, один стакан цукор - піску.

Розтираємо жовтки з цукром, до тих пір, поки не зникнуть цукрові крупинки, додаємо сметану, масло і все це вибиваємо...

Цей чудовий десерт був придуманий і втілений Гербертом Саксом з Перта (Австралія). Ресторатор присвятив його великої російської балерини Анни Павлової, гастролировавшей в той час в Австралии.Существует кілька варіантів відомого десерту, але суть завжди одна. Ми готуємо меренгу і наповнюємо її фруктами і збитими вершками (кремом).

Для приготування...

Смачна, легка в приготуванні і при цьому компактна закуска. Рулетики з лаваша відмінно підходять для пікніка.
Продукти:
два тоненьких лаваша;
начинка №1
два болгарських перчика: червоний і жовтий;
сто п'ятдесят грамів майонезу;
чайна ложечка гірчиці;
кріп;
одна ст. ложка ростить. масла;
начинка №2
двісті грамів вершкового сиру;
двісті...

Швидкісний омлет - це омлет, який ви зможете приготувати за 5 хвилин. Отже, порція для одного: 2 яйця, півсклянки молока, помідори, шинка, зелень.Взбиваем яйця до отримання світлої піни (для отримання більш пишного омлету рекомендується збивати білки і жовтки окремо, і тільки потім змішати), вводимо тонким струменем молоко, і ще...

Смачний і легкий літній салатик. В одній порції салату всього 174 кілокалорії.
Продукти:
сто грамів нестарого стручкового горошку;
сіль;
сто грамів молодих кукурудзяних качанів;
соєвий соус;
один червоний болгарський перчик;
один качанчик салату;
кунжутне масло;
одна ч. ложечка свіжого імбиру (корінь імбиру тремо на тертці);

Процес приготування:

1-10 11-20 ... 3461-3470 3471-3480 3481-3490 3491-3500 3501-3510 ... 3601-3610 3611-3620