Главная » Статьи » Рецепти

Рулети з лаваша
Смачна, легка в приготуванні і при цьому компактна закуска. Рулетики з лаваша відмінно підходять для пікніка.
Продукти:
два тоненьких лаваша;
начинка №1
два болгарських перчика: червоний і жовтий;
сто п'ятдесят грамів майонезу;
чайна ложечка гірчиці;
кріп;
одна ст. ложка ростить. масла;
начинка №2
двісті грамів вершкового сиру;
двісті грамів слабосоленого лосося;
один пучок зеленої цибулі;
лимонний сік;

Приготування

Взагалі-то, в якості начинки можна використовувати практично будь-які продукти. Чудово підійдуть нарізані смужками будь-які сирі або свіжі овочі, варене м'ясо, шинка і т.д.

Начинка з солодким перцем: З'єднуємо гірчицю, рубаний кріп, майонез. При необхідності приправляємо сіллю і перцем. Духовку розігріваємо до 180 гр. Солодкі перчики розрізаємо навпіл, видаляємо насіння, кладемо на деко, зверху збризкуємо ростить. маслом, запікаємо двадцять хв. Гарячі перці кладемо в пакет, коли вони трохи «пропарити» з них можна буде легко видалити шкірку. І так, видаляємо шкірку, а м'якоть ріжемо соломкою.

Начинка з лососем: У великій мисці змішуємо порізану зелену цибульку, вершковий сир і лимонний сік. Філе лосося ріжемо тонкими пластинками.

На столі розкладаємо обидва лаваша. Один лаваш змащуємо сумішшю майонезу, гірчиці і кропу, зверху викладаємо смужки печеного перцю. Інший лаваш змащуємо сумішшю цибулі і вершкового сиру, зверху викладаємо пластинки лосося.

Лаваші звертаємо трубочкою і ріжемо шматочками, розміром три сантиметри.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: лаваша, Начинка
Як спекти вівсяні кекси з маковою начинкою?
Як приготувати блинно-сирну запіканку?
Як приготувати суп з щавлю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: