Главная » Статьи » Рецепти |
Рулети з лаваша
Смачна, легка в приготуванні і при цьому компактна закуска. Рулетики з лаваша відмінно підходять для пікніка. Продукти: два тоненьких лаваша; начинка №1 два болгарських перчика: червоний і жовтий; сто п'ятдесят грамів майонезу; чайна ложечка гірчиці; кріп; одна ст. ложка ростить. масла; начинка №2 двісті грамів вершкового сиру; двісті грамів слабосоленого лосося; один пучок зеленої цибулі; лимонний сік; Приготування Взагалі-то, в якості начинки можна використовувати практично будь-які продукти. Чудово підійдуть нарізані смужками будь-які сирі або свіжі овочі, варене м'ясо, шинка і т.д. Начинка з солодким перцем: З'єднуємо гірчицю, рубаний кріп, майонез. При необхідності приправляємо сіллю і перцем. Духовку розігріваємо до 180 гр. Солодкі перчики розрізаємо навпіл, видаляємо насіння, кладемо на деко, зверху збризкуємо ростить. маслом, запікаємо двадцять хв. Гарячі перці кладемо в пакет, коли вони трохи «пропарити» з них можна буде легко видалити шкірку. І так, видаляємо шкірку, а м'якоть ріжемо соломкою. Начинка з лососем: У великій мисці змішуємо порізану зелену цибульку, вершковий сир і лимонний сік. Філе лосося ріжемо тонкими пластинками. На столі розкладаємо обидва лаваша. Один лаваш змащуємо сумішшю майонезу, гірчиці і кропу, зверху викладаємо смужки печеного перцю. Інший лаваш змащуємо сумішшю цибулі і вершкового сиру, зверху викладаємо пластинки лосося. Лаваші звертаємо трубочкою і ріжемо шматочками, розміром три сантиметри. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |