Главная » Статьи » Рецепти

Меренги із збитими вершками
Необхідні інгредієнти: десять яєчних білків, цукровий пісок два з половиною склянки,

Для начинки: три чверті склянки цукрової пудри, третину склянки ванільного порошку, два з половиною склянки вершків.

Збиваємо яєчні білки до утворення міцної піни, поступово додаємо один стакан цукру. Після того як ми збили все це, білки збиваємо з цукром і викладаємо ложкою на підготовлений металевий лист, який ми перед цим покрили папером. Бажано все це робити з допомогою кондитерського мішечка

Випікаємо меренги в розігрітій духовці при температурі 110-120 градусів протягом 25-30 хвилин. Знімаємо з листа готові меренги разом з папером. Якщо папір не відстає, кладемо меренги на вологі серветки, після цього вона повинна легко відстати. Проколюємо охолоджені меренги і наповнюємо збитими вершками. Посипаємо зверху цукровою пудрою з ванільним цукром. Готові меренги подаємо до чаю або гарячого шоколаду.
Приємного апетиту.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 5 | Теги: цукром, меренги
Як швидко і смачно посмажити куряче м'ясо?
Як готується закусочний "Наполеон" з картопляно-грибний кремом?
Як правильно готувати м'ясо в мікрохвильовці?
Всего комментариев: 1
1 CharlesJuids  
Хостинг в Беларуси
Разместить сайт или проект любой сложности
<a href=https://besthost.by/virtualhosting/> виртуальный хостинг</a>
Наша миссия состоит в том, чтобы предоставить частным лицам и организациям надежные хостинговые решения, которые способствуют успеху и росту в Интернете. Вот уже более 15-ти лет мы обеспечиваем стабильный и прочный «фундамент» для тысяч сайтов по всей Беларуси и за её пределами
Хостинг сайтов
Все необходимые инструменты для быстрой и стабильной работы ваших сайтов
Выбрать хостинг сайта – занятие, с которым справится не каждый клиент. Пользователям приходится проводить оценку критериям и характеристикам ресурса.
Наши специалисты всегда готовы помочь с этим не легким выборам хостинга для размещения сайта.

Ім`я *:
Email *:
Код *: