Главная » Статьи » Рецепти

Меренги із збитими вершками
Необхідні інгредієнти: десять яєчних білків, цукровий пісок два з половиною склянки,

Для начинки: три чверті склянки цукрової пудри, третину склянки ванільного порошку, два з половиною склянки вершків.

Збиваємо яєчні білки до утворення міцної піни, поступово додаємо один стакан цукру. Після того як ми збили все це, білки збиваємо з цукром і викладаємо ложкою на підготовлений металевий лист, який ми перед цим покрили папером. Бажано все це робити з допомогою кондитерського мішечка

Випікаємо меренги в розігрітій духовці при температурі 110-120 градусів протягом 25-30 хвилин. Знімаємо з листа готові меренги разом з папером. Якщо папір не відстає, кладемо меренги на вологі серветки, після цього вона повинна легко відстати. Проколюємо охолоджені меренги і наповнюємо збитими вершками. Посипаємо зверху цукровою пудрою з ванільним цукром. Готові меренги подаємо до чаю або гарячого шоколаду.
Приємного апетиту.
Категория: Рецепти |
| Теги: цукром, меренги
Як готується яєчня в луці?
Як готується запіканка з гречаної каші?
Гречані котлетки з грибним соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: