Як готується дієтичний пудинг з морквою і яблуками?
Для всіх тих милих дам, які вирішили з сьогоднішнього дня їсти тільки корисну їжу, пропонуємо даний рецепт. Дієтичний пудинг з морквою - дуже корисна страва, воно відмінно підійде і для сніданків, і для легкої вечері. Отже, потрібні такі продукти: половинка кислого яблука, дві невеликих морквини, одна ст. ложечка лляних насіння (перетерти в борошно), чотири ст. ложки вівсяних висівок (можна вівсяними пластівцями замінити), кураги чотири штучки, цукати з сушених ананас, пів склянки натурального йогурту і кориця за бажанням. Для того, щоб десерт вийшов пишним, потрібно на кінчику чайної ложки соди.
Приготування: моркву промити і зчистити шкірку, потім натерти на середній тертці і те ж саме зробити з половинкою яблучка. Білки необхідно збити в піну, ввести до них обережно помішуючи висівки, корицю і лляну борошно. Додати терте яблучко і морквини, цукати плюс соду (обов'язково гасити оцтом). Перемішати.
Цю масу можна відправляти на запікання в духовку відразу ж, розклавши її по формочках невеликим, або запекти в одній формі. Виходить дуже ніжний та смачний десерт. Час випічки - близько півгодини при температурі +180. Приємного апетиту!