Главная » Статьи » Рецепти |
Китайський салат з кукурудзою
Смачний і легкий літній салатик. В одній порції салату всього 174 кілокалорії. Продукти: сто грамів нестарого стручкового горошку; сіль; сто грамів молодих кукурудзяних качанів; соєвий соус; один червоний болгарський перчик; один качанчик салату; кунжутне масло; одна ч. ложечка свіжого імбиру (корінь імбиру тремо на тертці); Процес приготування: Стручки гороху і кукурудзяні качани моєму водою й обсушуємо паперовим рушником. У великій сковороді розігріваємо пару столових ложок кунжутної олії, обсмажуємо горох і кукурудзу, окропивши овочі однієї ст. ложкою соєвого соусу. Час обжарювання - приблизно 3 хвилини. Качан салату розбираємо на окремі листочки, миємо, обсушуємо і рвемо руками на великі шматочки. Болгарський перчик моєму, видаляємо насіння і тонко ріжемо. У салатниці змішуємо горох, кукурудзу, листочки салату і болгарський перець. Робимо заправку: для її приготування змішуємо кунжутне масло, соєвий соус, тертий корінь імбиру, солимо і перчимо за смаком. Заправляємо салат і насолоджуємося | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |