Главная » Статьи » Рецепти

Китайський салат з кукурудзою
Смачний і легкий літній салатик. В одній порції салату всього 174 кілокалорії.
Продукти:
сто грамів нестарого стручкового горошку;
сіль;
сто грамів молодих кукурудзяних качанів;
соєвий соус;
один червоний болгарський перчик;
один качанчик салату;
кунжутне масло;
одна ч. ложечка свіжого імбиру (корінь імбиру тремо на тертці);

Процес приготування:

Стручки гороху і кукурудзяні качани моєму водою й обсушуємо паперовим рушником. У великій сковороді розігріваємо пару столових ложок кунжутної олії, обсмажуємо горох і кукурудзу, окропивши овочі однієї ст. ложкою соєвого соусу. Час обжарювання - приблизно 3 хвилини.

Качан салату розбираємо на окремі листочки, миємо, обсушуємо і рвемо руками на великі шматочки. Болгарський перчик моєму, видаляємо насіння і тонко ріжемо. У салатниці змішуємо горох, кукурудзу, листочки салату і болгарський перець.

Робимо заправку: для її приготування змішуємо кунжутне масло, соєвий соус, тертий корінь імбиру, солимо і перчимо за смаком.

Заправляємо салат і насолоджуємося
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: болгарський, імбиру
Як спекти апельсиново-лимонне печиво?
Як готується закусочний "Наполеон" з картопляно-грибний кремом?
Наливна пиріг з яйцем і зеленою цибулею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: