Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 3501-3510
Сторінки: « 1 2 ... 349 350 351 352 353 ... 361 362 »

Я вже пристосувалася варити суп не в каструлі, а в порційних глиняних горщиках. Треба сказати, що так суп набагато смачніше виходить.
Чищу картоплю, мою і нарізаю. М'ясо свинини дрібно нарізаю і обсмажую попередньо на сковорідці. Обсмажую лише злегка, щоб тільки скоринка вийшла, сіль і перець всипаю. Ріжу дрібно...

Для приготування нам потрібно:
двісті грамів кірок пшеничного хліба;
півтора літра чистої води;
сто грамів ріпчастої цибулі (порубати);
двісті грамів зеленого горошку;
пара листочків зеленого салату;
дві гілочки м'яти (м'ята - необов'язковий компонент, її можна не класти);
сто грамів петрушки (в справу підуть і корінь і...

Телятина по рецепту з журналу «Гастроном». Метушні багато, але страва виходить відмінним.
Продукти на 6 порцій:
півтора кілограма телячої вирізки;
дві чайн. ложки кукурудзяного крохмалю;
дві склянки м'ясного бульйону;
сіль і перець;
склянку білого сухого вина;
півсклянки вершків (35%);
стіл. ложка ростить. масла;
столова ложка соку лимона;

Для приготування цієї страви нам треба:
сімсот грамів телятини;
три дрібні цибулинки;
одне яйце;
сіль;
чотири зубчики часничку;
один болгарський перчик;
чорний і червоний перець (мелені);
великий помідор;
п'ятдесят грамів вершкового масла
сто грамів сиру твердого сорту;
зелень;

Цибулини чистимо від лушпиння. Пару цибулин і телятину...

Рецепт сучасного цибульного супу вперше прийшов із Франції сімнадцятого століття, тоді він готувався з кірки сухого хліба або грінку, яловичого бульйону і цибулі. Цей же рецепт більш багатий інгредієнтами, хоча в основі його лежать ті ж самі продукти.
Отже, для приготування французького цибульного супу, необхідний наступний набір продуктів: пів...

Не викидати ж зіпсоване і злегка пахне м'ясо, якщо його ще можна врятувати". Тим більше, запах - це ще не все. Допоможе в цій диво-реабілітації звичайна гірчиця рудого такого кольору, яка продається в баночках або сухий порошок гірчиці.
М'ясо будь-яке, включаючи куряче слід обмазати гірчицею, попередньо посоливши і...

У кекси можна прилаштувати і свіжі ягоди, заморожені, які потрібно попередньо розморозити, а рідину злити. Так радить автор рецепта. Я робила кекси зі свіжої смородини, і якщо всі продукти додавати згідно з рецептом, тісто виходить дуже густе і не дуже солодке. І не розсипчасте, як у кексів, а...

Баклажани для ікри я печу на плиті, на рассекателе. Можна запекти їх в духовці, але тоді вони будуть просто печені, а якщо піч на рассекателе, то виходять на вогні з димком. Ікра буде ароматна, наче всі овочі для неї пекли на вугіллі.
Пропорції я беру такі кабачків...

Інша назва цієї страви - "Жар-птиця".
Продукти:
півкілограма баклажанчиков;
перець;
сто грамів бекону;
один великий болгарський перчик;
сіль;
часничок;
сто грамів твердого сиру;
сметана;
зелень кінзи або петрушки;

Приготування
Бубочка моєму, сушимо і ріжемо вздовж на 2 половинки. Кожну половинку розрізаємо у вигляді віяла, ріжемо обережно...

Дуже цікавий салат, я в гостях його пробувала, сама практично підлогу тарілки з'їла. Ось тепер викладаю рецепт, все докладно у господині шедевра напитала. Потрібні для салату: жменя чорносливу, майонез, триста грам печериця, триста грам відвареної курятини, цибулю, два огірки, три яйця.

треба замочити Чорнослив, але не доводити...

1-10 11-20 ... 3481-3490 3491-3500 3501-3510 3511-3520 3521-3530 ... 3601-3610 3611-3620