Главная » Статьи » Рецепти

Печиво по - берлінськи
Готуємо печиво по-берлінськи
Інгредієнти:
* 250 г борошна;
* 2 чайн. ложки розпушувача;
* 7 стіл. ложок цукрового піску;
* 250 г сиру;
* 250 г вершкового масла;
* сік і цедра 1 лимона;
* 2 стіл. ложки цукрової пудри.

Приготування:
1. З борошна, розпушувача, 1 стіл. ложки цукру, сиру і масла замісіть тісто. Розкачайте, двічі складіть і знову розкачайте.
Повторіть 2 рази. Тісто накрийте плівкою і скрутіть рулетом. Поставте в холод на 2 години.
2. Духовку розігрійте до 210 град. Розгорніть Рулет, видаліть плівку. Короткі краї тіста скрутіть рулетиками назустріч один одному. Наріжте шматочками, злегка притисніть їх, надаючи форму сердечок, і розкладіть на деку, выстланном папером для випікання. Випікайте 15 хвилин.
3. З цукру, що залишився і 5 стіл. ложок води зваріть сироп до проби на м'який кульку. Перед закінченням варіння додайте 1/3 чайн. ложки лимонного соку. Охолодіть на холодній водяній бані, збийте лопаткою до отримання білої помади.
Додайте 0, 5 стіл. ложки лимонного соку, цедру і ще раз збийте.
Для глазурі сік, що залишився розітріть з цукровою пудрою.
4. Готові вироби просочіть лимонної глазур'ю покрити помадкою.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: Стіл, що
Як приготувати справжній французький багет?
Короп, фарширований шматками, заливний
Індичка з грибним соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: