Главная » Статьи » Рецепти |
Печиво по - берлінськи
Готуємо печиво по-берлінськи Інгредієнти: * 250 г борошна; * 2 чайн. ложки розпушувача; * 7 стіл. ложок цукрового піску; * 250 г сиру; * 250 г вершкового масла; * сік і цедра 1 лимона; * 2 стіл. ложки цукрової пудри. Приготування: 1. З борошна, розпушувача, 1 стіл. ложки цукру, сиру і масла замісіть тісто. Розкачайте, двічі складіть і знову розкачайте. Повторіть 2 рази. Тісто накрийте плівкою і скрутіть рулетом. Поставте в холод на 2 години. 2. Духовку розігрійте до 210 град. Розгорніть Рулет, видаліть плівку. Короткі краї тіста скрутіть рулетиками назустріч один одному. Наріжте шматочками, злегка притисніть їх, надаючи форму сердечок, і розкладіть на деку, выстланном папером для випікання. Випікайте 15 хвилин. 3. З цукру, що залишився і 5 стіл. ложок води зваріть сироп до проби на м'який кульку. Перед закінченням варіння додайте 1/3 чайн. ложки лимонного соку. Охолодіть на холодній водяній бані, збийте лопаткою до отримання білої помади. Додайте 0, 5 стіл. ложки лимонного соку, цедру і ще раз збийте. Для глазурі сік, що залишився розітріть з цукровою пудрою. 4. Готові вироби просочіть лимонної глазур'ю покрити помадкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |