Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати оселедець по-голландськи?
>Незвичайний спосіб приготування оселедця так, як її краще вживати в Голландії. Місцеві жителі можуть з'їсти кілька порцій такий оселедця і попросити добавки! Необхідні інгредієнти: •2 свіжоморожених оселедця •2 цибулини •половина лимона •6 або трохи менше чайних ложок цукру •1 морква •лавровий лист (10-12 шт) •8-10 горошин перцю (крупно меленого) •Вихід страви: дві півлітрових банки (це на 4-6 порцій) Приготування: Отже, беремо оселедець, розморожуємо її і акуратно чистимо. Відрізаємо рибі голову разом з зябрами. Черевце розрізаємо до хвоста і ножем вичищаємо всі нутрощі. Хвіст відрізаємо. Нарізаємо філе оселедця шматочками шириною приблизно в 2 див. Потім беремо лимон і нарізаємо його тонкими кружечками. Моркву тремо на крупній тертці, а цибулю нарізаємо кільцями. Всю цю красу шарами викладаємо в банку. На дні залишаємо кілька кілець цибулі, лавровий лист, щіпку моркви, шматочок лимона, половину чайної ложки цукру і щіпку перцю. Зверху - шар оселедця. Потім знову рослинно-цукрову закладку. І так чергуємо шарами, періодично придавлюючи, поки не доберемося до самого верху банки. Відправляємо в холодильник на 2-3 дні, відкриваємо банку і дивуємося, до чого ж смачною вийшла наша оселедець. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 3 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |