Для приготування знадобиться: 800 грам свіжих креветок (не очищених), 4 столові ложки вершкового масла, 3 столові ложки коньяку, 2 голівки дрібно нарізаного цибулі, 2 столові ложки томатної пасти, 200 грам сухого білого вина, один лавровий листочок, чабр ( одна щіпка), 150 грам вершків, мелений чорний перець, сіль за смаком. Є два способи приготування даної страви.
Перший спосіб: Очищаємо і промиваємо креветки. Обсмажуємо креветки у вершковому маслі протягом однієї-двох хвилин. Посипаємо перцем і сіллю за смаком, обливаємо коньяком і запалюємо. Після того як полум'я згасло, додаємо цибулю, томат, лавровий лист, чабер і заливаємо сухим білим вином. Кип'ятимо на набольшем вогні 5 хвилин. Додаємо вершки і тримаємо на вогні близько хвилини. Виймаємо готові креветки на підігріте страву заздалегідь. Соус тримаємо на вогні ще близько хвилини, проціджуємо і заливаємо креветки.
Другий спосіб приготування: Змащуємо маслом порцелянові розеточки, і в кожну розеточку ложем по 3 столові ложки попередньо очищених креветок. Заливаємо вершками так, щоб наші креветочки вкрилися повністю, посипаємо кожну нашу розеточку хлібними крихтами, зверху ложем по одному невеликому шматочку вершкового масла, і ставимо розетку в розігріту духовку на 10 хвилин.