Таке куряче філе готується з червоним вином, томатами і свіжими молочними вершками. Смак готового філе нагадує смак найніжнішої молочної телятини... Отже, потрібно: курячого філе пів кіло (можна і більше брати, але тоді всі вихідні продукти слід також збільшити в обсязі), вина червоного пів склянки вершків один стакан, спеції для курячого м'яса і рослинне масло. Якщо ви любите густі соуси - потрібно ще й одна чайна ложка крохмалю.
Як готувати: м'ясо нарізати, помити, просушити і обсмажити в олії; додати солі і спецій, влити вино і на слабкому вогні томити десять хвилин; додати томат і тушкувати ще хвилин п'ять. Самим останнім інгредієнтом, який слід додати, є вершки. Вливаємо вершки, перемішуємо і тушкуємо при дуже слабкому кипінні ще десять хвилин. Додаємо в кінці крохмаль, завдяки цьому компоненту соус виходить густим. Всі! Куряче філе, приготоване під телятину - готово!
Блюдо дуже смачне, вина в ньому не відчувається, тому дітям теж можна давати.