>Цей салат отримав свою назву за аналогією з грибами, які зазвичай ростуть на галявині досить купчасто один до одного. Використовувати для салату ми консервовані печериці. Необхідні такі інгредієнти: банку грибів, кріп і зелена цибуля за смаком, варене м'ясо, морква по-корейськи в кількості 200 грам, стільки ж твердого сиру, 3 варені картоплини, 3 маринованих огірка, майонез.
Рецепт приготування:
Підготуйте відповідний посуд. Краще всього для цих цілей підійде каструля середніх розмірів. Укладіть туди гриби капелюшками вгору. Зверху посипте дрібно нарізаною зеленню. Потім відварною картоплею, нарізаною дрібно. Добре утрамбуйте і змастіть майонезом.
Наступним шаром будуть йти огірки і майонез, потім варене м'ясо і майонез. Завершуємо салат шаром моркви, майонезу і сиру.
Що далі? Швидко переверніть каструлю на ваше блюдо - побачите, яким чудовим вийде наш салат! Красивий, смачний і виглядає дуже апетитно! Приємного!