Главная » Статьи » Рецепти

Віяло з баклажанів
Інша назва цієї страви - "Жар-птиця".
Продукти:
півкілограма баклажанчиков;
перець;
сто грамів бекону;
один великий болгарський перчик;
сіль;
часничок;
сто грамів твердого сиру;
сметана;
зелень кінзи або петрушки;

Приготування
Бубочка моєму, сушимо і ріжемо вздовж на 2 половинки. Кожну половинку розрізаємо у вигляді віяла, ріжемо обережно так, щоб у черешка баклажанчик залишався неразрезанным.

Розрізи баклажанів посипаємо сіллю, через півгодини сіль змиваємо, а баклажани обсушуємо.

Болгарська перчик чистимо, миємо й ріжемо довгими смужками. Бекон ріжемо смужками. Помідори миємо й ріжемо кружальцями. Сир ріжемо скибочками.

Викладаємо половинки баклажанчиков на великий змащене деко. У розрізи вкладаємо сир, перець, бекон і помідори.

Сметану змішуємо з розчавленим часником, сіллю, перцем і дрібно посіченою зеленню.

Гарненько змащуємо баклажани сметанкою. Запікаємо півгодини в гарячій духовці(180 градусів).

Такі «віяла» смачні і в гарячому, і в холодному вигляді.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, ріжемо
Салат з капусти з ялівцем, вишнею і яблуками
Як готується салат з ківі, мандарином і куркою?
Як готується угорський гуляш?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: