Главная » Статьи » Рецепти |
Віяло з баклажанів
Інша назва цієї страви - "Жар-птиця". Продукти: півкілограма баклажанчиков; перець; сто грамів бекону; один великий болгарський перчик; сіль; часничок; сто грамів твердого сиру; сметана; зелень кінзи або петрушки; Приготування Бубочка моєму, сушимо і ріжемо вздовж на 2 половинки. Кожну половинку розрізаємо у вигляді віяла, ріжемо обережно так, щоб у черешка баклажанчик залишався неразрезанным. Розрізи баклажанів посипаємо сіллю, через півгодини сіль змиваємо, а баклажани обсушуємо. Болгарська перчик чистимо, миємо й ріжемо довгими смужками. Бекон ріжемо смужками. Помідори миємо й ріжемо кружальцями. Сир ріжемо скибочками. Викладаємо половинки баклажанчиков на великий змащене деко. У розрізи вкладаємо сир, перець, бекон і помідори. Сметану змішуємо з розчавленим часником, сіллю, перцем і дрібно посіченою зеленню. Гарненько змащуємо баклажани сметанкою. Запікаємо півгодини в гарячій духовці(180 градусів). Такі «віяла» смачні і в гарячому, і в холодному вигляді. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 3 | |
|
|
|
Всего комментариев: 1 | ||
| ||