Главная » Статьи » Рецепти |
Суп-пюре з хлібних кірок з зеленим горошком
Для приготування нам потрібно: двісті грамів кірок пшеничного хліба; півтора літра чистої води; сто грамів ріпчастої цибулі (порубати); двісті грамів зеленого горошку; пара листочків зеленого салату; дві гілочки м'яти (м'ята - необов'язковий компонент, її можна не класти); сто грамів петрушки (в справу підуть і корінь і зелень); п'ять грамів мелкопорубленного кропу; двадцять п'ять грамів пшеничного борошна; сорок грамів масла (вершкового); Корінь і зелень петрушки + гілочки м'яти кладемо в каструлю, заливаємо 1,5 л води і варимо. Потім відвар проціджуємо і кладемо в нього зелений горошок. Варимо супчик до м'якості горошку. Трохи горошку залишаємо в цілому вигляді, а решта протираємо крізь сито. Кірки хліба, сімдесят грамів ріпчастої цибулі і листочки зеленого салату варимо окремо і теж протираємо через сито. З'єднуємо отриману масу з протертим зеленим горошком. Борошно і тридцять грамів цибулі злегка обсмажуємо на злив. олії. Додаємо обсмажені цибулю з борошном в супчик і доводимо суп до кипіння. Розливаємо суп по тарілках. У кожну тарілку кладемо трохи цілого вареного зеленого горошку, посипаємо рубаним кропом і з задоволенням їмо. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |