Главная » Статьи » Рецепти

Суп-пюре з хлібних кірок з зеленим горошком
Для приготування нам потрібно:
двісті грамів кірок пшеничного хліба;
півтора літра чистої води;
сто грамів ріпчастої цибулі (порубати);
двісті грамів зеленого горошку;
пара листочків зеленого салату;
дві гілочки м'яти (м'ята - необов'язковий компонент, її можна не класти);
сто грамів петрушки (в справу підуть і корінь і зелень);
п'ять грамів мелкопорубленного кропу;
двадцять п'ять грамів пшеничного борошна;
сорок грамів масла (вершкового);

Корінь і зелень петрушки + гілочки м'яти кладемо в каструлю, заливаємо 1,5 л води і варимо. Потім відвар проціджуємо і кладемо в нього зелений горошок.
Варимо супчик до м'якості горошку. Трохи горошку залишаємо в цілому вигляді, а решта протираємо крізь сито.

Кірки хліба, сімдесят грамів ріпчастої цибулі і листочки зеленого салату варимо окремо і теж протираємо через сито. З'єднуємо отриману масу з протертим зеленим горошком. Борошно і тридцять грамів цибулі злегка обсмажуємо на злив. олії. Додаємо обсмажені цибулю з борошном в супчик і доводимо суп до кипіння.

Розливаємо суп по тарілках. У кожну тарілку кладемо трохи цілого вареного зеленого горошку, посипаємо рубаним кропом і з задоволенням їмо.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: горошку, зеленого
Як приготувати суп з щавлю
Як готується цвітна капуста по-корейськи?
Як готуються тістечка з бісквіту?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: