Главная » Статьи » Рецепти

"Золотий" біфштекс
Для приготування цієї страви нам треба:
сімсот грамів телятини;
три дрібні цибулинки;
одне яйце;
сіль;
чотири зубчики часничку;
один болгарський перчик;
чорний і червоний перець (мелені);
великий помідор;
п'ятдесят грамів вершкового масла
сто грамів сиру твердого сорту;
зелень;

Цибулини чистимо від лушпиння. Пару цибулин і телятину подрібнюємо у блендері, додаємо яйце, слив. масло, солимо і перчимо. Фарш добре перемішуємо. Формуємо великий біфштекс (діаметр приблизно 20 сантиметрів). Кладемо його в змащену форму і запікаємо 20 хвилин при t=200С.

Часничок і залишилася цибулину дрібно рубаємо, обсмажуємо і посипаємо червоним перчиком. Болгарський перець ріжемо кубиками, кладемо на сковорідку до часнику і цибулі. Помідор нарізаємо, додаємо до решти овочів і тушкуємо.

Овочі викладаємо на біфштекс, насипаємо зверху натертий сир і запікаємо в духовці 10 хв. Подаємо біфштекс з рубаною зеленню. В якості зелені я зазвичай використовую петрушку. Тільки вона повинна бути молодою. У старої петрушки стебла і листя грубі.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 4 | Теги: болгарський, біфштекс
Запіканка з тостів
Як готується коктейль, який спалює калорії?
Як готується лимонний напій?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: