Главная » Статьи » Рецепти |
"Золотий" біфштекс
Для приготування цієї страви нам треба: сімсот грамів телятини; три дрібні цибулинки; одне яйце; сіль; чотири зубчики часничку; один болгарський перчик; чорний і червоний перець (мелені); великий помідор; п'ятдесят грамів вершкового масла сто грамів сиру твердого сорту; зелень; Цибулини чистимо від лушпиння. Пару цибулин і телятину подрібнюємо у блендері, додаємо яйце, слив. масло, солимо і перчимо. Фарш добре перемішуємо. Формуємо великий біфштекс (діаметр приблизно 20 сантиметрів). Кладемо його в змащену форму і запікаємо 20 хвилин при t=200С. Часничок і залишилася цибулину дрібно рубаємо, обсмажуємо і посипаємо червоним перчиком. Болгарський перець ріжемо кубиками, кладемо на сковорідку до часнику і цибулі. Помідор нарізаємо, додаємо до решти овочів і тушкуємо. Овочі викладаємо на біфштекс, насипаємо зверху натертий сир і запікаємо в духовці 10 хв. Подаємо біфштекс з рубаною зеленню. В якості зелені я зазвичай використовую петрушку. Тільки вона повинна бути молодою. У старої петрушки стебла і листя грубі. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 4 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |