Главная » Статьи » Рецепти

Суп в горщиках
Я вже пристосувалася варити суп не в каструлі, а в порційних глиняних горщиках. Треба сказати, що так суп набагато смачніше виходить.
Чищу картоплю, мою і нарізаю. М'ясо свинини дрібно нарізаю і обсмажую попередньо на сковорідці. Обсмажую лише злегка, щоб тільки скоринка вийшла, сіль і перець всипаю. Ріжу дрібно цибулю, довгою соломкою нарізаю миту очищену морквину.

глиняні Горщики треба промити, на саме дно викладаємо м'ясо обсмажене, займаємо м'ясом приблизно п'яту (четверту) частину висоти горщика. Потім цибулю і моркву всипаємо, всипаємо щедро, не шкодуючи овочів.
Потім нарізану картоплю кладемо, щіпку солі і перцю додаємо по одному лавровому листку в кожен глиняний горщик додаємо.

треба налити Води стільки, щоб тільки злегка покрила картоплю. Якщо багато води налити, то вона буде виливатися на деко в духовці. Кришечками накриваємо глиняні горщики, ставимо горщики в духовку. Виставляємо Температуру +200 і тримаємо горщики в духовці 1 годину 15 хвилин. Запах і смак - очманіти!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 5 | Теги: горщики, Треба
Як приготувати закуску «Крем Рафаелло»?
Суп м'ясний з овочами в горщику
Як смачно приготувати курячу грудку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: