Млинці з м'ясом - ситне і в той же час по-справжньому святкове блюдо! М'ясо для начинки підходить будь-який, але найсмачнішими млинці виходять саме з курячим м'ясом. Отже, для втілення в життя цього рецепту вам знадобиться: одна куряча грудка або ж одне велике філе, одна ріпчаста цибулина, сіль, чорний мелений перець, олію соняшникову - все це необхідно для приготування м'ясної начинки.
Млинці можна готувати на молоці або на воді. Головне, щоб вони не були солодкими, оскільки начинка м'ясна. Я пропоную таке тісто замісить: два яйця, дві склянки води і два склянки молока, борошна, 2,5 склянки, цукор - 1 ст. ложка, щіпка солі, 3 ст. ложки олії соняшникової та щіпка соди. Воду для тіста краще підігріти до дев'яносто градусів.
Тісто замішується, печуться млинці. Для начинки м'ясо миється, нарізати крупно і подрібнюється блендером. Цибуля ріпчаста нарізається, обсмажується, додається подрібнене м'ясо. Фарш смажиться до готовності, додаються сіль і перець.
Далі кожен млинець начиняється м'ясною начинкою, потім млинчики з м'ясом обсмажуються на олії до легкої скоринки. Приємного!