Главная » Статьи » Рецепти |
Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Телятина по рецепту з журналу «Гастроном». Метушні багато, але страва виходить відмінним. Продукти на 6 порцій: півтора кілограма телячої вирізки; дві чайн. ложки кукурудзяного крохмалю; дві склянки м'ясного бульйону; сіль і перець; склянку білого сухого вина; півсклянки вершків (35%); стіл. ложка ростить. масла; столова ложка соку лимона; Начинка: дві великі картоплі; велика цибулина; сіль і перець; яйце; дві ст. ложки ростить. масла; пучок кропу; Готуємо начинку. Картоплю миємо й відварюємо в шкірці до готовності. Чистимо цибулину, рубаємо і обсмажуємо на ростить. маслі, помішуючи, близько десяти хвилин. Укропчик моєму, сушимо і дрібно рубаємо. Картоплю остуджуємо, чистимо і рубаємо ножем. З'єднуємо картоплю і цибулю. Додаємо яйце, укропчик, перчимо, солимо і перемішуємо, розминаючи грудки. М'ясо миємо, сушимо, накриваємо плівкою і відбиваємо в пласт. У центрі укладаємо начинку, згортаємо рулет і щільно перев'язуємо його міцною ниткою. У глибокій сковорідці розігріваємо масло й обсмажуємо рулет з телятини. Наливаємо вино і тушкуємо 4 хвилини. Потім додаємо бульйон, доводимо до кипіння і ставимо в розігріту духовку (180°C.) Через двадцять п'ять хвилин рулет виймаємо, накриваємо фольгою і відставляємо на 15 хвилин. В мисочці з'єднуємо крохмаль і вершки. Сковорідку з рештою від запікання м'ясним соком ставимо на вогонь. Коли сік закипить, вливаємо вершки з крохмалем. Готуємо соус 3 хвилини, приправляємо перцем, лимонним соком і сіллю. Рулет нарізаємо і подаємо з соусом. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 4 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |