Главная » Статьи » Рецепти

Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Телятина по рецепту з журналу «Гастроном». Метушні багато, але страва виходить відмінним.
Продукти на 6 порцій:
півтора кілограма телячої вирізки;
дві чайн. ложки кукурудзяного крохмалю;
дві склянки м'ясного бульйону;
сіль і перець;
склянку білого сухого вина;
півсклянки вершків (35%);
стіл. ложка ростить. масла;
столова ложка соку лимона;
Начинка:
дві великі картоплі;
велика цибулина;
сіль і перець;
яйце;
дві ст. ложки ростить. масла;
пучок кропу;

Готуємо начинку. Картоплю миємо й відварюємо в шкірці до готовності. Чистимо цибулину, рубаємо і обсмажуємо на ростить. маслі, помішуючи, близько десяти хвилин. Укропчик моєму, сушимо і дрібно рубаємо.

Картоплю остуджуємо, чистимо і рубаємо ножем. З'єднуємо картоплю і цибулю. Додаємо яйце, укропчик, перчимо, солимо і перемішуємо, розминаючи грудки.

М'ясо миємо, сушимо, накриваємо плівкою і відбиваємо в пласт.
У центрі укладаємо начинку, згортаємо рулет і щільно перев'язуємо його міцною ниткою.

У глибокій сковорідці розігріваємо масло й обсмажуємо рулет з телятини. Наливаємо вино і тушкуємо 4 хвилини. Потім додаємо бульйон, доводимо до кипіння і ставимо в розігріту духовку (180°C.)

Через двадцять п'ять хвилин рулет виймаємо, накриваємо фольгою і відставляємо на 15 хвилин.

В мисочці з'єднуємо крохмаль і вершки. Сковорідку з рештою від запікання м'ясним соком ставимо на вогонь. Коли сік закипить, вливаємо вершки з крохмалем. Готуємо соус 3 хвилини, приправляємо перцем, лимонним соком і сіллю.

Рулет нарізаємо і подаємо з соусом.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 4 | Теги: Рулет, картоплю
Як готується гречка по купецькому?
Як приготувати домашню солянку?
М'ясо з картоплею в фользі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: