Якщо ви є любителем морозива і в той же час намагаєтеся харчуватися виключно домашньою їжею, зверніть увагу на цей простий рецепт приготування морозива. Потрібні сметана, полуниця і цукор... Першим ділом слід зварити концентрований, цукровий сироп. Для цього змішуємо сто грам води і вісімдесят грамів цукру. Варимо три хвилини. Сироп охолодити.
Потім подрібнюємо в однорідну ягідну масу ложку цукру і триста грамів полуниці. Пюре змішуємо з холодним сиропом. Одна частина морозива готова, тепер залишилося збити сметану і з'єднати її з пюре. Сметану охолоджуємо і збиваємо міксером з однією столовою ложкою цукру. Як тільки маса збільшиться вдвічі - припиняємо збивання і додаємо солодке ягідне пюре.
Маса повинна замерзнути для того, щоб морозиво можна було розкладати по десертних блюдцем. Перелити масу в пакет або будь-яку ємність, тримаємо в морозильнику чотири години, час від часу збиваючи і далі угощаемся.