Главная » Статьи » Рецепти

Цибулевий суп
Рецепт сучасного цибульного супу вперше прийшов із Франції сімнадцятого століття, тоді він готувався з кірки сухого хліба або грінку, яловичого бульйону і цибулі. Цей же рецепт більш багатий інгредієнтами, хоча в основі його лежать ті ж самі продукти.
Отже, для приготування французького цибульного супу, необхідний наступний набір продуктів: пів кілограма цибулі; один літр темного бульйону з яловичини; 200 грамів білого столового вина; 200 грамів твердого сиру; вершкове масло - близько 20 грамів; дві столові ложки рослинного масла; дві чайні ложки цукрового піску; чотири скибочки білого хліба; зелень петрушки; сіль; чорний мелений перець; лавровий лист.
Для початку необхідно в сотейнику розігріти вершкове і рослинне масло. Потім покласти туди цукор і дрібно нарізану цибулю і протушкувати на середньому вогні постійно помішуючи близько двадцяти хвилин, поки вся ця маса не стане коричневого кольору. Додати яловичий бульйон, біле вино, сіль, перець і лавровий листок і варити протягом години на слабкому вогні.
Скибочки хліба посипати тертим сиром і запекти в грилі або в духовці до золотистого кольору.
Готовий суп розлити по тарілках, посипати подрібненою зеленню петрушки і покласти туди грінки.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: цибулі, хліба
Скумбрія, запечена з травами
Як приготувати салат "Полуничка"?
Картопляні "персики" з фаршем - дуже смачна страва!
Всего комментариев: 1
1 Mike Andrews  
Howdy

I have just analyzed kulinarka.pp.ua for the ranking keywords and saw that your website could use an upgrade.

We will enhance your ranks organically and safely, using only state of the art AI and whitehat methods, while providing monthly reports and outstanding support.

More info:
https://www.digital-x-press.com/unbeatable-seo/


Regards
Mike Andrews

Digital X SEO Experts

Ім`я *:
Email *:
Код *: