Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 1101-1110
Сторінки: « 1 2 ... 109 110 111 112 113 ... 361 362 »

Незвичайне тістечко з фісташкової пасти і мигдальної муки.
Список продуктів:
паста з фісташок;
сімдесят п'ять грамів шоколаду (білого);
чотири яйця;
сто сімдесят п'ять грамів цукру;
сто двадцять п'ять грамів борошна;
сімдесят п'ять грамів мигдальної муки.
сто сімдесят п'ять грамів масла вершкового;
Фісташкова паста:
одна ч. ложечка олії...

Смажені баклажани з томатним соусом і ніжним курячим філе відмінно підходять до будь-якого виду пасти.
Що знадобиться для приготування

200 грамів спагетті (або іншої пасти)
Три помідора
Один баклажан
Одна цибулина
Одне куряче філе
Дві часточки часнику
Столова ложка томатної пасти
Рослинна олія

Приготування

Баклажан...

Арахісу в кексах немає, вони отримали свою назву завдяки великій кількості арахісового масла, яке і дає чудовий смак і розсипчасту структуру тесту.
Що знадобиться для приготування

200 мл арахісового масла
150 грам вершкового масла
300 грам борошна
Три яйця
200 грам цукру
100 грам нежирної сметани або...

Ситний салатик з незвичайним майонезом з блакитного сиру.
Продукти:
сто п'ятнадцять грамів бекону;
вісім великих картоплин;
дві стіл. ложечки оцту;
одна стіл. ложечка сафлорова олія;
три дрібно порубаних пір'їнки зеленого лука;
пара стеблинок селери (ріжемо кубиками);
сіль;
чотири зубчики часничку (ріжемо кубиками);
двісті п'ятдесят мілілітрів майонезу з блакитним сиром;

Існує чимало різних способів заготівлі зеленого горошку на зиму. Його можна консервувати, заморожувати, стерилізувати. Одним з кращих способів заготівлі горошку, при якому зберігаються практично всі корисні речовини, вважається сушка.
Головне при зборі зеленого горошку не пропустити ту стадію, при якій його м'якоть стає ніжною, борошнистої - в цей час...

Такий метод заготівлі баклажанів запас як сушка, у нас не дуже поширений, але з успіхом використовується в багатьох країнах - в Італії, Туреччині, Греції. Залежно від страв, в яких передбачається використовувати надалі сушені баклажани, є кілька способів сушіння.
Для рагу, ікри баклажани сушать кубиками. Для цього з баклажанів зрізається шкірка,...

Це один з найпростіших варіантів приготування кабачків. Соус можна зробити так, як вам подобається - додати більше часничку або зелені, зробити його гострим, перченим або м'яким, ніжного смаку.
Що знадобиться для приготування
Кабачки
Зелена цибуля
Часник
Сіль і чорний мелений перець
Борошно для панірування
Сметана
Рослинна олія для обсмажування
Свіжа...

Пропоную ще один рецепт у скарбничку яблучних пирогів. Кількість продуктів дано на невелику форму діаметром 22 див. Якщо у вас форма більше, то можна робити подвійну порцію.
Що знадобиться для приготування

Шість столових ложок борошна (з гіркою)
Два яйця
Дві столові ложки цукру
Дві столових ложки рослинного...

Дип - кремоподібна намазки на бутерброди і одночасно густий соус до м'яса, риби, птиці або овочів. Може готуватися в самих різних варіантах і поєднаннях. Грецькі діпи часто готують з маринованих овочів з додаванням м'якого сиру або бринзи.
Що знадобиться з продуктів

200 грам сиру фета
Баночка червоного...

Через додавання у тісто оцту і особливості розкочування хлібець по структурі виходить трошки волокнистий і як би тягучий всередині. Він відмінно пропікається, виходить ароматним, з хрусткою скоринкою, чимось схожий на міні-багети.
Що знадобиться для приготування

450 грам пшеничного борошна
70 грам житнього борошна
100 мл. теплої води
300...

1-10 11-20 ... 1081-1090 1091-1100 1101-1110 1111-1120 1121-1130 ... 3601-3610 3611-3620