Главная » Статьи » Рецепти

Гречані котлетки з грибним соусом
Смачні котлетки з гречаних пластівців і свіжих грибів.
Для приготування нам потрібно:
півтори склянки гречаних пластівців;
перець горошком;
двісті п'ятдесят грамів свіжих грибів;
п'ять склянок води;
сіль;
одна велика цибулина;
чотири стіл. ложечки борошна;
1/3 склянки рослинного масла;

Грибочки гарненько промиваємо й варимо десять хвилин в двох стаканах солоної водички. Гриби відварюємо разом з цибулиною і горошинами перцю. Бульйон проціджуємо, гриби дрібно ріжемо. На сухий сковородочке підсмажуємо борошно, потім тоненькою цівкою, помішуючи, вливаємо дві склянки грибного відвару. Гарненько розтираємо соус, щоб не було грудок. Додаємо гриби, доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь.

Відварюємо гречані пластівці три хвилини в трьох склянках киплячої підсоленої води. Варимо пластівці під кришкою. Забираємо їх з вогню, десять хвилин наполягаємо. Коли пластівці охолонуть, руками, змоченими водою, формуємо котлетки і обсмажуємо їх на ростить. олії. Поливаємо грибним соусом і подаємо.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: котлетки, пластівці
Яйця рибний паштет
Піца Кальцоне на бездрожжевом тесті
Груші, варені з лимоном
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: