Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пісні вівсяні булочки?
Цей рецепт можна віднести і до пісної, і до вегетаріанської кухні. Булочки досить нейтрального смаку, але самодостатні, і в цьому їх універсальність – вони підійдуть і для бутербродів, і просто з молоком – у будь-якому випадку буде смачно.
Що знадобиться для приготування
Два – три склянки пшеничного борошна
Дві склянки вівсяних пластівців прокрученных через м'ясорубку
10 грам сухих дріжджів
Чайна ложка солі
Дві столові ложки рідкого меду
100 мл рослинного масла
400 мл теплої води

Приготування

Розведіть в теплій воді мед і сіль, влийте рослинне масло. Розмішайте і додайте дріжджі. Як тільки вони розійдуться, розмішуючи, просійте у воду дві склянки борошна – поки вистачить. Додайте вівсяні пластівці (перемелені) і як слід розмішайте тісто. Воно повинно тягнутися за ложкою, вийти густим, липким. Якщо недостатньо густоти – підсипати ще борошно, але потрошку.
Деко змастіть маслом і постеліть папір для випічки. З допомогою двох столових ложок викладайте на папір однакові порції тіста, приблизно по дві столові ложки на булочку. Потім посипте кожну порцію борошном, посипте борошном руки і сформуйте з тіста круглі колобки. Дайте постояти півгодини, випікайте при температурі 200 градусів 15 – 20 хвилин до рум'яного кольору.
Категория: Рецепти |
| Теги: розмішайте
Як приготувати бутербродики з картоплею?
Як спекти пиріг з рибними консервами?
Як спекти пісочний пиріг з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: