найсмачніші закусочні млинці можна подавати до святкового столу. Такі млинці хороші тим, що їх можна подавати як гарячими, так і теплими. Отже, для цієї страви вам знадобиться чарочка свіжих щойно спечених млинчиків і солоні (мариновані) огірочки, майонез, сіль, сир твердий і часник.
Як готувати: мариновані огірочки слід натерти на крупній тертці. Потім той сік, який виділяється з тертих огірків, злити (можна злегка віджати подрібнені часточки огірочків). Сир твердий слід натерти на тієї ж крупній тертці. Часник потрібно очистити, видавити через прес, додати майонез.
Отриманим гостреньким часниковим майонезом слід змастити одну сторону млинчика (мастіть трохи, щоб майонез не витікав), далі посипте огірочками і сирком, натертими на тертці, майонез. Млинець туго скрутіть. Так слід всі наявні млинці загорнути з начинкою. Загорнуті млинці наріжте навскоси на дві половинки. Укладіть на блюдо красиво.