Главная » Статьи » Рецепти

Як готуються закусочні млинці?
найсмачніші закусочні млинці можна подавати до святкового столу. Такі млинці хороші тим, що їх можна подавати як гарячими, так і теплими.
Отже, для цієї страви вам знадобиться чарочка свіжих щойно спечених млинчиків і солоні (мариновані) огірочки, майонез, сіль, сир твердий і часник.

Як готувати: мариновані огірочки слід натерти на крупній тертці. Потім той сік, який виділяється з тертих огірків, злити (можна злегка віджати подрібнені часточки огірочків). Сир твердий слід натерти на тієї ж крупній тертці. Часник потрібно очистити, видавити через прес, додати майонез.

Отриманим гостреньким часниковим майонезом слід змастити одну сторону млинчика (мастіть трохи, щоб майонез не витікав), далі посипте огірочками і сирком, натертими на тертці, майонез. Млинець туго скрутіть. Так слід всі наявні млинці загорнути з начинкою. Загорнуті млинці наріжте навскоси на дві половинки. Укладіть на блюдо красиво.

найсмачніші закусочні млинці готові!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: млинці, слід
Як приготувати курячу печінку "по-царськи"?
Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Як приготувати салат з квасолі та грибів?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: