Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати грецький діп?
![]() Що знадобиться з продуктів 200 грам сиру фета Баночка червоного маринованого перцю Один маринований гіркий стручковий перець 200 грам сирного сиру («Філадельфія», «Альметте» тощо) Чотири столові ложки молока Одна - дві столових ложки рослинного масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Часник - за смаком Свіжа зелень (не обов'язково, це за бажанням) Приготування З маринованого перцю злийте рідину, фету нарізати невеликими кубиками. Дрібно порубаєте часник і зелень. Всі компоненти складіть в блендер, подрібнити до пюреобразного стану. Додайте м'який сирний сир, влийте молоко, покладіть дрібно нарізаний гострий перець, посоліть і поперчіть, збийте ще раз. Готовий діп спробуйте на смак, якщо потрібно, підсолити. Поставте в холодильник на півгодини і потім подавайте з м'ясом, приготованим на грилі або просто зі свіжим хлібом. Якщо не любите гостру їжу, гіркий перець не додавайте. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |