Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ніжний яблучний пиріг?
![]() Що знадобиться для приготування Шість столових ложок борошна (з гіркою) Два яйця Дві столові ложки цукру Дві столових ложки рослинного масла Дві столові ложки молока Чайна ложка розпушувача Два - три яблука Трохи цукру для посипання Кориця (за бажанням) Для заливки 70 грам сметани і одне яйце Приготування Яйця збиваємо з молоком, додаємо цукор і рослинне масло. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем. Додаємо в рідку суміш і добре розмішуємо. В результаті у нас виходить тісто по консистенції як густа сметана. Виливаємо його в змащену маслом форму, шар тесту буде достатньо тонким, але так і повинно бути, під час випікання тісто добре піднімається. Яблука чистимо від шкірки, ріжемо тонкими часточками. Укладаємо по колу на тісто, пересипаємо цукром і корицею. Збиваємо яйце зі сметаною, заливаємо яблука. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо пиріг близько півгодини. Даємо трохи охолонути, нарізаємо скибочками. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |