Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ніжний яблучний пиріг?
Пропоную ще один рецепт у скарбничку яблучних пирогів. Кількість продуктів дано на невелику форму діаметром 22 див. Якщо у вас форма більше, то можна робити подвійну порцію.
Що знадобиться для приготування

Шість столових ложок борошна (з гіркою)
Два яйця
Дві столові ложки цукру
Дві столових ложки рослинного масла
Дві столові ложки молока
Чайна ложка розпушувача
Два - три яблука
Трохи цукру для посипання
Кориця (за бажанням)
Для заливки 70 грам сметани і одне яйце

Приготування

Яйця збиваємо з молоком, додаємо цукор і рослинне масло. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем. Додаємо в рідку суміш і добре розмішуємо. В результаті у нас виходить тісто по консистенції як густа сметана. Виливаємо його в змащену маслом форму, шар тесту буде достатньо тонким, але так і повинно бути, під час випікання тісто добре піднімається.
Яблука чистимо від шкірки, ріжемо тонкими часточками. Укладаємо по колу на тісто, пересипаємо цукром і корицею. Збиваємо яйце зі сметаною, заливаємо яблука. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо пиріг близько півгодини. Даємо трохи охолонути, нарізаємо скибочками.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, збиваємо
Як готується гостра сальса?
Як готують чай масала?
Як за 15 хвилин приготувати шоколадно-банановий рулет?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: