Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 541-550
Сторінки: « 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 361 362 »

М'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить ніжна і дуже соковите. Його можна подавати з соусом, приготованим з кизилу. Однак його можна подавати і з соком граната.
Інгредієнти:
Телятина, часник, соус кизиловий, майонез, олія оливкова, перець і сіль.

Процес приготування:

Насамперед, телятину треба порізати на тонкі пласти, після...

Не у всіх є час щоб приготувати справжню лазанью, а ось «ледачий» варіант цього смачного страви можна приготувати дуже швидко. Виручить готовий лаваш, він буде використовуватися в якості прошарку.
Що знадобиться для приготування
500 грам будь-якого фаршу
Дві цибулини
500 грам грибів
Аркуші тонкого лаваша
Їдальня ложка борошна
Сир

Дуже смачне овочеве асорті.
Склад:
Двісті п'ятдесят грамів дрібних огірочків;
П'ятсот грамів зелених бобів (нарізаємо шматочками довжиною 1 см);
По чотири штуки солодкий червоного і зеленого перцю (ріжемо квадратиками 1 на 1 см).
Двісті п'ятдесят грамів дрібного цибулі;
Двісті п'ятдесят грамів нарізаних шматочками зелених помідорів;
Двісті п'ятдесят грамів...

Блюдо турецької кухні, оригінальне і апетитне. Судячи по набору продуктів це цілком самостійне блюдо, але в турецькій кухні до нього покладається гарнір з рису.
Що знадобиться для приготування
Кілограм фаршу
Дві головки цибулі
Кілька скибочок білого батона
Сіль і улюблені спеції, приправи для м'яса
Кілька великих картоплин
Три -...

Хто ж не знає легендарну солодкість під назвою «Поцілунки». Однак така оригінальна подача страви стала використовуватися не тільки для солодких страв, а також, наприклад, і для рибних закусок.
Процес приготування:
Нарізка з лосося; палички крабові; м'який сир; зелень; яйця відварні, лимон і плівка харчова.

Процес приготування:

Багато віддаю перевагу в закусках використовувати виключно білий хліб, це може бути батон або тостовий хліб. Однак дуже смачними та оригінальними виходять закуски з використанням саме чорного хліба.
Інгредієнти:

Чорний хліб, типу «Бородинський»; яйце відварне; оселедець; майонез; буряк відварна; зелень; цибуля ріпчаста.

Процес приготування:

Ця...

Бутерброди можна готувати в духовці або в мікрохвильовій печі. Крім шпрот підійде і шпротный паштет, це варіант більш економний, але не менш смачний і ситний.
Що знадобиться для приготування
Один батон або французький багет
Баночка шпротів або шпротного паштету
150 грам твердого сиру
Майонез

Приготування

Батон або...

Картоплю всі готують по-різному і рецептів його приготування безліч. Пропонований рецепт, може і не готують в Угорщині, але у нас воно отримало назву саме по-угорськи.
Інгредієнти:
Картопля - десять штук;
Цибуля ріпчаста - три головки;
Томат паста - три столових ложки;
Перець червоний - половина чайної ложки;
Масло...

Тісто для цього смачного хрусткого печива робити потрібно з вечора і дати йому вистоятися дванадцять годин перед випічкою. Вранці можна швидко напекти дуже багато печенюшек.
Що знадобиться для приготування
220 грамів маргарину або вершкового масла
Одне яйце (тільки жовток)
450 грам борошна
150 грам сметани
П'ять грам свіжих...

Цю начинку готують заздалегідь і зберігають у банках в прохолодному місці. Смак незовсім звичайний, скоріше для любителів кухні в стилі фьюжн.
На десять кілограмів начинки потрібно:

1.5 кілограма грудинки або пісного яловичого огузка;
1.5 кілограма яловичого мови;
750 грамів яловичого нутряного сала;
кілограмів родзинок без насіння і кілограм...

1-10 11-20 ... 521-530 531-540 541-550 551-560 561-570 ... 3601-3610 3611-3620