Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити крекери?
Тісто для цього смачного хрусткого печива робити потрібно з вечора і дати йому вистоятися дванадцять годин перед випічкою. Вранці можна швидко напекти дуже багато печенюшек.
Що знадобиться для приготування
220 грамів маргарину або вершкового масла
Одне яйце (тільки жовток)
450 грам борошна
150 грам сметани
П'ять грам свіжих дріжджів
Чайна ложка солі
Щіпка цукру

Приготування

Дріжджі розтерти з цукром, додати трохи сметани і залишити суміш хвилин на десять. Потім додати жовток, сіль. Просіяне борошно розтерти з м'яким маргарином, влити сметану з дріжджами і жовтком, все добре вимішати. Помісити тісто руками хвилин десять, скачати в кулю і прибрати в холодильник. Не забудьте обернути тісто харчовою плівкою, щоб воно не заветрелось.
Через дванадцять годин тісто дістати, тонко розкачати на столі і вирізати фігурки або кружечки. Можна нарізати смужками і потім розрізати на прямокутники. Наколоти печиво виделкою, викласти на деко і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати п'ять - сім хвилин, печиво повинно стати злегка рум'яним.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Дванадцять
Суп із сочевиці зі шпинатом (рецепт)
Як приготувати «Швидкий сніданок для чоловіка»
Смачні рецепти розсольнику
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: