Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати начинку для пирогів «М'ясо і солодощі»?
Цю начинку готують заздалегідь і зберігають у банках в прохолодному місці. Смак незовсім звичайний, скоріше для любителів кухні в стилі фьюжн.
На десять кілограмів начинки потрібно:

1.5 кілограма грудинки або пісного яловичого огузка;
1.5 кілограма яловичого мови;
750 грамів яловичого нутряного сала;
кілограмів родзинок без насіння і кілограм кишмишу;
кілограм смородини;
250 грамів зацукрованих лимонів;
250 грамів апельсинової цедри;
125 грамів лимонної цедри;
250 грамів різаних сухого інжиру, фініків або (можна не класти)
півкіло цукру;
півкіло суничного варення;
столова ложка солі;
2 ч. л. тертого мускатного горіха;
2 1/2 ч. л. кориці;
1 ч. л. мелених ягід гвоздикового дерева
1 ч. л. меленого мускатного кольору»
1/2 ч. л меленої гвоздики
3/4 літра херес а
1,5 літра коньяку;

Мова і яловичину заливаємо водою і варимо 2.5 години. Остуджуємо, чистимо мову від шкірки. Пропускаємо м'ясо і мову через м'ясорубку. У великий горщик викладіть м'ясо, додайте всі інші інгредієнти, залийте хересом і коньяком. Повинна вийти рідка суміш. Перемішайте начинку, накрийте кришкою і настоюйте протягом місяця. Після цього, начинку можна розкладати по банках. Якщо вона стане занадто сухий, долийте трохи коньяку або хересу.
Незвично, але смачно.
Категория: Рецепти |
| Теги: яловичого, начинку
Як готуються млинці з сиром?
Штрудель з сирного тіста
Як зробити цукерки з сочевиці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: