Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати начинку для пирогів «М'ясо і солодощі»?
Цю начинку готують заздалегідь і зберігають у банках в прохолодному місці. Смак незовсім звичайний, скоріше для любителів кухні в стилі фьюжн. На десять кілограмів начинки потрібно: 1.5 кілограма грудинки або пісного яловичого огузка; 1.5 кілограма яловичого мови; 750 грамів яловичого нутряного сала; кілограмів родзинок без насіння і кілограм кишмишу; кілограм смородини; 250 грамів зацукрованих лимонів; 250 грамів апельсинової цедри; 125 грамів лимонної цедри; 250 грамів різаних сухого інжиру, фініків або (можна не класти) півкіло цукру; півкіло суничного варення; столова ложка солі; 2 ч. л. тертого мускатного горіха; 2 1/2 ч. л. кориці; 1 ч. л. мелених ягід гвоздикового дерева 1 ч. л. меленого мускатного кольору» 1/2 ч. л меленої гвоздики 3/4 літра херес а 1,5 літра коньяку; Мова і яловичину заливаємо водою і варимо 2.5 години. Остуджуємо, чистимо мову від шкірки. Пропускаємо м'ясо і мову через м'ясорубку. У великий горщик викладіть м'ясо, додайте всі інші інгредієнти, залийте хересом і коньяком. Повинна вийти рідка суміш. Перемішайте начинку, накрийте кришкою і настоюйте протягом місяця. Після цього, начинку можна розкладати по банках. Якщо вона стане занадто сухий, долийте трохи коньяку або хересу. Незвично, але смачно. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |