Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти котлети з картоплею і овочами?
Блюдо турецької кухні, оригінальне і апетитне. Судячи по набору продуктів це цілком самостійне блюдо, але в турецькій кухні до нього покладається гарнір з рису. Що знадобиться для приготування Кілограм фаршу Дві головки цибулі Кілька скибочок білого батона Сіль і улюблені спеції, приправи для м'яса Кілька великих картоплин Три - чотири помідори Один стручок гострого перцю Дві столові ложки томатного соусу або пасти Рослинна олія Вода Приготування Цибулю і хліб пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо у блендері змішуємо з фаршем. Додаємо сіль, приправи, поступово вливаємо 100 - 200 мл води. Добре вимішуємо фарш, даємо настоятися і робимо плоскі круглі котлетки. Товщина повинна бути не більше двох сантиметрів. Обсмажуємо в рослинному маслі з двох боків майже до готовності. У цьому ж маслі обсмажуємо нарізану великими кружечками картоплю. Нарізаємо кружечками помідори, перець. Викладаємо у форму з бортиками по черзі котлету, картоплю, помідорки, знову котлета, картопля, помідор. Ставимо вертикально, щоб вийшли рядочки. Між рядами розкладаємо гострий перчик. Ставимо форму в духовку розігріту до 200 градусів на 15 хвилин. Томатну пасту розвести в 300мл. окропу, підсолюємо. Заливаємо цим соусом котлети з картоплею і ставимо знову в духовку. Збільшуємо Температуру, доводимо до готовності. Готовність страви визначається по готовності картоплі. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |