Главная » Статьи » Рецепти |
Салати з крабових паличок
Ви любите крабові палички і підшукуєте нові рецепти приготування салатів? Поспішаємо поповнити скарбничку рецептів чудових, найбільш смачних салатів з крабовими паличками. Всі вони відрізняються набором продуктів і складністю приготування. Вибирайте будь-який вподобаний рецепт і радуйте своїх близьких новим вишуканим блюдом. Салат "Ніжність" Склад: пачка крабових паличок, майонез, чотири яйця, цибуля і сіль. Приготування: яйця зварити і відокремити білки. В салаті використовуються лише білки. Наріжте з соломкою, крабові палички також соломкою, а цибулю - дрібно смужками. Цибуля залийте окропом, через дві хвилини воду злийте. Змішайте білки, палички і цибулю, додайте сіль і майонез. Салатик готовий! Салат "Морська перлина" з червоною ікрою Продукти: пачка крабових паличок, баночка ікри, 200 грам солоної форелі, 200 грам креветок, п'ять яєць, майонез 300 грам кальмарів. Приготування: яйця зварити круто, кальмари відварити до готовності; яйця остудити і натерти на крупну тертку, кальмари нарізати соломкою. Рибу нарізати смужками. Змішати рибу, яйця, ікру, нарізані дрібно палички, кальмари, зварені і очищені креветки. Майонез додати і перемішати. Прикрасити салат зернами ікри. Салат "Малахітовий браслет" (з ківі і волоськими горіхами) Знадобляться такі продукти: ківі 1 штука, 1 огірок свіжий, 30 гр. горіхів, часник 1 зубок, сиру 150 грам, 250 гр. паличок і 4 яйця. Майонез для заправки. Приготування: яйця відварити, натерти на тертку, всі наявні інгредієнти нарізати дрібно кубиками окремо. Салат укладається шарами у вигляді браслета (в центр тарілки поставити склянку і навколо викласти шари): крабові палички, майонез, яйця і сир + часник, майонез, горіхи (блендером подрібнюються), огірок і ківі. Останній шар не змащується майонезом. Салат з крабовими паличками і мідіями (рецепт) Продукти: 15 мідій, 10 креветок (не дрібних), червона цибулина 1 шт., одна морквина, маленьких помідор 6 штук, салатні листя і пачка крабових паличок. Майонез і йогурт, часник за бажанням. Готуємо: палички нарізати креветки обсмажуються разом з мідіями до готовності; морквина треться на корейській тертці, цибулина подрібнюється кільцями тонко. У салатнику змішуються порваний вручну салат, додаються мідії, креветки, палички, цибуля, морква, помідори (часточками) і рубаний часник. Заправка: одна частина майонезу і три частини йогурту змішуються, цією заправкою поливається салат. Крабовий салат з авокадо і моцарелою Знадобиться: упаковка паличок, 8 кульок моцарелли, 1 авокадо, 1 огірок, 2 ст. ложки звареної квасолі, пучок зеленого цибулі, 5 перепелиних яєць, 5 помідорів, йогурт, майонез і кріп. Готуємо: палички, помідори, варені яйця, огірок нарізати середніми шматочками. Авокадо очищається, м'якоть нарізати скибочками і поливається лимонним соком. Цибулю і кріп подрібнюються дрібно. Все змішується і заправляється йогуртом або сумішшю йогурту і майонезу. Крабовий салат без майонезу (рецепт) Склад необхідних продуктів: банка кукурудзи, упаковка кр. паличок, цибуля, печериці 300 грам. Приготування: цибулю і моркву наріжте соломкою, обсмажте їх разом. У цьому ж маслі обсмажте нарізані шматочками гриби. З'єднайте в салатнику кукурудзу, гриби, моркву, цибулю, нарізані кубиками крабові палички. Полийте салат тим маслом, в якому смажилися овочі. Салат "Клеопатра" (з м'ясом) Знадобляться: банка кукурудзи, 200 гр. звареної яловичини, упаковка крабових паличок, огірок свіжий, лимон, три помідори, гострий перець і рослинне масло. Як готується "Клеопатра": м'ясо нарізати соломкою, також соломкою нарізати помідори, палички, огірок і гострий перець (насіння видаляються). Все змішується, додається кукурудза. Салатик поливається соком лимона і рослинним маслом. Перемішується і подається. В якості прикраси - кріп. Крабовий салат із зеленим горошком Продукти: баночка горошку, упаковка паличок, 4 яйця, морква (натерти і обсмажити в олії), 70 грам твердого сиру, майонез і кріп. Викладається шарами: яйця (зварити, на тертку натерти), майонезна сітка, палички (на тертці середньої + майонез), морква і свіжий кріп, майонез, горошок і зверху тертий на тертці твердий сир. Дайте салату настоятися годину в холодильнику і подавайте. Салат з крабовими паличками і сиром (смачний і легкий) Продукти: сиру не жирного пачка, пачка паличок, один великий (два середніх) помідор і сметана. Як готувати: помідор нарізати кубиками, сир перетирається виделкою, палички подрібнюються кубиками. Все змішати і додати сметану. Салат "Хрусткий" з сухариками знадобляться такі Продукти: пачка сухариків, 1 цибулина, 2 морквини, 1 сирок плавлений, 1 яйця, 6 шт. крабових паличок, гірчиця і майонез. Як готувати: цибулю нарізати соломкою і обсмажується, сирок заморожується і треться на тертці, яйця відварюють і труться дрібно на тертці, моркву теж потрібно натерти. Палички подрібнюються кубиками. Все змішати, додати майонез (попередньо змішати його з гірчицею). Перемішати. Посипати сухариками. Салат "Нарцис" (з яблуками) Інгредієнти: 1 сирок плавлений-1 упаковка паличок, 4 зварених яйця, 2 яблука, цибуля зелена, олія вершкове (від 50-ти до 80-ти грам), майонез. Викладаються шари: білки на тертці і майонез, яблуко і майонез, сирок і майонез, масло холодне на тертку, крабові палички і майонез, цибуля (порубати), яблука (тертка) і майонез. Верх прикрашається перетертими жовтками. Салат "Спокуса" з пекінською капустою і ананасами Інгредієнти: капуста пекінська, консервовані ананаси, палички краба, перець болгарський, креветки варені і майонез. Тверді продукти беруться в однаковому обсязі. Як готувати: всі продукти однаковими кубиками нарізати, перемішати з нарізаною пекінською капустою і заправляються майонезом. Салат з буряком (дуже смачний) Знадобляться: буряк зварена 300 грам, упаковка крабових паличок, сир плавлений 2 пачки і майонез. Готуємо: буряк треться на тертці, сирок з паличками попередньо заморожуються, а також після подрібнюються теркою. Все змішати, додати трохи майонезу. "Мімоза" з крабовими паличками Продукти: 5 варених яєць, пачка чіпсів, сир 100 грам, цибуля ріпчаста, майонез, 200 гр. паличок, 2 яблука. Викладається шарами: білки і майонез, подрібнені в крихту чіпси, сир і майонез, цибуля (замаринувати), палички на тертку і майонез, яблука на тертку, сіточка з майонезу і жовтки. Дати настоятися дві години. Салат з курячим філе і крабовими паличками Інгредієнти: одне куряче філе, пачка паличок, 8 солоних огірочків, цибуля ріпчаста, майонез і соєвий соус. Приготування: зварене філе розібрати на волокна, огірочки подрібнити соломкою, палички нарізати кубиками, цибулю нарізати дрібно. Все змішати, додати соєвий соус і майонез. Цього салату потрібно обов'язково дати настоятися, тоді смак розкриється повною мірою. Салат "Царський" (подається в порційних формочках) Інгредієнти: кальмари 2 штуки, пачка паличок, 5 яєць, майонез, червона ікра, петрушка, майонез і лимон. Приготування: зварені кальмари нарізати і викладаються першим шаром, далі майонезна сітка, крабові палички нарізати і викладаються другим шаром, змазується майонезом, далі йдуть терті білки зварених яєць (жовтки не додаються в цей салат). Зверху майонезна сіточка. Прикрашається салат ікрою, красиво викладеними скибочками лимона і свіжою петрушкою. Салат "Тріо" (квасоля, крабові палички і болгарський перець) Інгредієнти: банка консервованої червоної квасолі, два різнокольорових перцю, пачка паличок і майонез. Як готується: квасоля відкрити, пересипати її без рідини в салатник, додати крупно нарізані перці і крабові палички. Перемішати. Додати майонез. Посолити за необхідності. Відразу подавати до столу. Салат "Калейдоскоп" з оливками і рисом Продукти потрібні такі: пів склянки рису (звареного), 10 оливок, 1 жовтий перець, 1 свіжий огірок, 1 упаковка паличок, 2 солоних огірка і 2 яйця, 1 варена морква, майонез. Готується наступним чином: всі складові нарізати дрібно, змішуються і заправляються майонезом. Виходить дуже барвистий салат. Салат "Олів'є" з крабовими паличками Інгредієнти: 1 упаковка паличок, 1 варена морква, 1 свіжий огірок, 4 варені картоплини, 2 яйця, 1 пучок салатних листя і майонез. Лимонний сік, сіль і перець за бажанням. Готуємо олів'є: все нарізається кубиками, змішують з майонезом. Салат подається на салатних листочках. Виходить красиво і смачно! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 4 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |