Главная » Статьи » Рецепти |
Як законсервувати на зиму овочі під гірчичним маринадом?
Дуже смачне овочеве асорті. Склад: Двісті п'ятдесят грамів дрібних огірочків; П'ятсот грамів зелених бобів (нарізаємо шматочками довжиною 1 см); По чотири штуки солодкий червоного і зеленого перцю (ріжемо квадратиками 1 на 1 см). Двісті п'ятдесят грамів дрібного цибулі; Двісті п'ятдесят грамів нарізаних шматочками зелених помідорів; Двісті п'ятдесят грамів цвітної капусти; Сто п'ятдесят грамів очищених широких бобів; Триста грамів солі; Дев'яносто грамів борошна; Чотириста грамів цукру; Чотири ст. ложки сухої гірчиці; Дві чайні ложечки куркуми; Півчайної ложки перцю; Літр оцту; Висипаємо всі овочі у велику чашку. Відкладаємо одну ст. ложку солі, а решту розчиняємо у двох літрах води. Овочі заливаємо розсолом, і шлях вони постоять 24 години. Потім розсіл прибираємо і заливаємо асорті свіжою водою на дві години. Змішуємо всі сухі інгредієнти, додаємо ст. ложку солі. З'єднуємо оцет з 600 мл води, нагріваємо до кипіння і висипаємо туди суху суміш. Овочі проціджуємо і заливаємо гарячим маринадом. У гарячому вигляді розкладаємо по банках, охолоджуємо і прибираємо на зберігання. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |