Главная » Статьи » Рецепти

Як законсервувати на зиму овочі під гірчичним маринадом?
Дуже смачне овочеве асорті.
Склад:
Двісті п'ятдесят грамів дрібних огірочків;
П'ятсот грамів зелених бобів (нарізаємо шматочками довжиною 1 см);
По чотири штуки солодкий червоного і зеленого перцю (ріжемо квадратиками 1 на 1 см).
Двісті п'ятдесят грамів дрібного цибулі;
Двісті п'ятдесят грамів нарізаних шматочками зелених помідорів;
Двісті п'ятдесят грамів цвітної капусти;
Сто п'ятдесят грамів очищених широких бобів;
Триста грамів солі;
Дев'яносто грамів борошна;
Чотириста грамів цукру;
Чотири ст. ложки сухої гірчиці;
Дві чайні ложечки куркуми;
Півчайної ложки перцю;
Літр оцту;

Висипаємо всі овочі у велику чашку. Відкладаємо одну ст. ложку солі, а решту розчиняємо у двох літрах води. Овочі заливаємо розсолом, і шлях вони постоять 24 години. Потім розсіл прибираємо і заливаємо асорті свіжою водою на дві години.

Змішуємо всі сухі інгредієнти, додаємо ст. ложку солі. З'єднуємо оцет з 600 мл води, нагріваємо до кипіння і висипаємо туди суху суміш.

Овочі проціджуємо і заливаємо гарячим маринадом. У гарячому вигляді розкладаємо по банках, охолоджуємо і прибираємо на зберігання.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, п'ятдесят
Як приготувати смачні курячі котлети
Як приготувати «Швидкий сніданок для чоловіка»
Смачні рецепти розсольнику
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: