Гостренькі корейські салати вже давним-давно стала популярною і улюбленою їжею для багатьох, ось тільки в більшості випадків приготування таких закусок обмежується вже злегка обридлої корейської морквою або в крайньому випадку таким же чином приготовленої буряком, хоча подібних рецептів чимало, так що в даній статті пропонується спосіб приготування кольорової капусти по-корейськи. Для приготування страви вам знадобляться такі складові: 700 г цвітної капусти, одна середня морква, один літр кип'яченої води, одна склянка столового оцту, два-три великих зубчики часнику, дві склянки цукрового піску, дві столові ложки солі, чверть склянки рослинного масла, готова приправа для корейської моркви, а також свіжа зелень петрушки.
Цвітну капусту слід розібрати на окремі суцвіття і відварити до напівготовності, а за тим злити воду. Приготувати заправку, змішавши в підходящого розміру каструлі попередньо прокип'ячену і вже остигнула воду, оцет, цукор, сіль і рослинне масло, довести отриману суміш до кипіння і варити ще близько 5 хвилин, після чого залити нею цвітну капусту і дати їй охолонути прямо в розсолі. Очищену моркву потрібно натерти на спеціальній або звичайною крупній тертці, часник подрібнити або пропустити через прес, ну і додати все це разом з готовою приправою для корейської моркви до капусти. Овочі в маринаді-розсолі перемішати і залишити на ніч в холодильнику - на ранок смачна гостренькі закуска буде готова і залишиться тільки посипати його дрібно нарубаною зеленню петрушки.