Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується лазанья з лавашем?
Не у всіх є час щоб приготувати справжню лазанью, а ось «ледачий» варіант цього смачного страви можна приготувати дуже швидко. Виручить готовий лаваш, він буде використовуватися в якості прошарку. Що знадобиться для приготування 500 грам будь-якого фаршу Дві цибулини 500 грам грибів Аркуші тонкого лаваша Їдальня ложка борошна Сир Склянку молока Рослинна олія Сіль, перець, приправи за смаком Приготування Цибулю ріжемо кубиками, обсмажуємо до прозорості на олії, додаємо нарізані скибочками гриби обсмажуємо все разом до готовності грибів. Фарш (сирої) солимо, перчимо, приправляємо спеціями. Форму для запікання змащуємо маслом. На дно форми викладаємо лист лавашу, фарш, знову лист лавашу, гриби, лаваш, шари повторюємо наскільки вистачить продуктів. Готуємо соус. Столову ложку муки, розмішуємо в невеликій кількості холодного молока, вливаємо інше молоко, ставимо каструльку на вогонь і доводимо до кипіння. Солимо за смаком. Соус повинен загуснути, і цією сумішшю заливаємо лазанью. Посипаємо тертим сиром, ставимо в духовку на середній вогонь. Запікаємо півгодини (максимум сорок хвилин до рум'яної скоринки. Можна додати томатний соус, помідори або замінити гриби помідорами. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |