Головна » Статті » Рецепти |
В категорії матеріалів: 3620 Показано матеріалів: 521-530 |
Сторінки: « 1 2 ... 51 52 53 54 55 ... 361 362 » |
Це дуже оригінальне легке у приготуванні блюдо. Його зазвичай подають персонально у кокотницях. Кокотниці можуть бути металеві, глиняні та інші. Якщо ж під рукою не виявилося кокотниць, то з гарбуза можна нарізати стаканчики у вигляді кокотниці. Інгредієнти на одну кокотницу: Яйце перепелине - дві штуки; Гриби свіжі або... |
сьогодні Багато захоплюються японською кухнею, страви в ній оригінальні і незвичайні. Японська їжа включає в свій склад незвичайні інгредієнти, які не завжди можна купити в найближчому магазині. Деякі інгредієнти можна замінити, а деякі - приготувати самостійно. Японський рис для суші - можна замінити круглозерним рисом (відмінно підходить краснодарський... |
Інгредієнти:- борошно пшеничне просеянная - один стакан (200 грам), - сирі яйця курячі - дві штуки, - молоко будь-якої жирності - половинка склянки, тобто 100 грам, - цукровий пісок, краще всього коричневий цукор. Через брак можна і звичайний білий використовувати - півтора склянки, тобто 350 грам, - стиглі... |
Те, що приготоване своїми руками, зазвичай з'їдається набагато швидше того, що куплене в магазині. І це стосується не тільки вишуканих делікатесів, але і цілком звичних продуктів. Наприклад, тушонки з яловичини. Як можна приготувати її самому? Для цього потрібно: - 900 гр - 1 кг яловичини без кісток (м'якоть); |