Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарячі бутерброди зі шпротами?
Бутерброди можна готувати в духовці або в мікрохвильовій печі. Крім шпрот підійде і шпротный паштет, це варіант більш економний, але не менш смачний і ситний. Що знадобиться для приготування Один батон або французький багет Баночка шпротів або шпротного паштету 150 грам твердого сиру Майонез Приготування Батон або багет нарізати тонкими скибочками, змастити майонезом. Шпроти розім'яти виделкою практично до однорідної маси. Якщо вийшла дуже густа, влити трохи олії в якому лежали рибки. Сир натерти на дрібній тертці. Викласти на майонез шпротну масу, зверху посипати сиром і поставити в духовку на середній вогонь. Час запікання - п'ять - сім хвилин, сир повинен розплавитися. Влітку такі бутерброди можна робити з додаванням помідорів. Кружечки помідор викладаються на шпроти, зверху сир і також запікати в духовці. Такі бутерброди дуже зручно брати з собою в дорогу, на роботу або на дачу, вони смачні і в холодному і в гарячому вигляді. Можна приготувати в принципі з будь-яких рибних консервів в олії або у власному соку. Бутерброди з шпротным паштетом готуються точно також, але сир тоді краще не натирати, а покласти скибочки сиру на паштет. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |