Главная » Статьи » Рецепти

Як готується м'ятне морозиво з шоколадом?
Домашнє морозиво збивається за десять хвилин, потім заморожується у морозильній камері п'ять - шість годин. М'ятне морозиво з шоколадом дуже смачне, освіжаючу і корисне, оскільки готується з хороших продуктів.
Продукти: невеликий пучок м'яти, вершків або сметани будь-якої жирності двісті грам, три столові ложки цукрової пудри або цукру, жменю шоколадних крапель (третина плитки шоколаду блендером подрібнити).

Як готується м'ятне морозиво з шоколадом: дуже просте приготування і все віднімає мінімум часу, а починаємо готувати з того, що збиваємо міксером на середній швидкості сметану. Весь всипаємо цукор, збиваємо. Маса повинна збільшитися. Якщо сметана погано збивається, охолодіть її на нижній полиці холодильника.

М'ятні листя потрібно помити і дуже дрібно нарізати. Далі вони перетираються ступкою або подрібнюються блендером в пюре.

Отримане м'ятна пюре разом з шматочками шоколаду всипаємо в у збиту сметану і розмішуємо, відправляємо на заморозку. Щогодини рекомендується заважати морожену масу, так вона промерзне рівномірно.
Приємного!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: Морозиво, шоколадом
Риба з яблуками
Картопляні "персики" з фаршем - дуже смачна страва!
Як готуються зрази "Пташине молоко"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: