Домашнє морозиво збивається за десять хвилин, потім заморожується у морозильній камері п'ять - шість годин. М'ятне морозиво з шоколадом дуже смачне, освіжаючу і корисне, оскільки готується з хороших продуктів. Продукти: невеликий пучок м'яти, вершків або сметани будь-якої жирності двісті грам, три столові ложки цукрової пудри або цукру, жменю шоколадних крапель (третина плитки шоколаду блендером подрібнити).
Як готується м'ятне морозиво з шоколадом: дуже просте приготування і все віднімає мінімум часу, а починаємо готувати з того, що збиваємо міксером на середній швидкості сметану. Весь всипаємо цукор, збиваємо. Маса повинна збільшитися. Якщо сметана погано збивається, охолодіть її на нижній полиці холодильника.
М'ятні листя потрібно помити і дуже дрібно нарізати. Далі вони перетираються ступкою або подрібнюються блендером в пюре.
Отримане м'ятна пюре разом з шматочками шоколаду всипаємо в у збиту сметану і розмішуємо, відправляємо на заморозку. Щогодини рекомендується заважати морожену масу, так вона промерзне рівномірно. Приємного!