Головна » Статті » Рецепти |
В категорії матеріалів: 3620 Показано матеріалів: 1991-2000 |
Сторінки: « 1 2 ... 198 199 200 201 202 ... 361 362 » |
>алат по-аргентинськи готують з типових овочів Південної Америки. Трохи промариновані овочі набуває ще більш свіжий, трохи пікантний смак. Аргентинський салатик добре підходить до смаженого м'яса і ребрышкам.Необхідні продукти: 3 моркви, невеликий корінь селери, 1 середньої величини капуста кольрабі, склянка зеленого консервованого горошку, 2 яйця, 3 столові ложки рослинної олії... |
>Пучеро аргентино - страва не звичайно смачне, з різними видами м'яса і овочів. Можна подавати як звичайне спекотне - всі разом в глибоких тарілках або, по-аргентинськи, наваристий бульйон в окремому посуді, зі свіжим білим хлібом.Необхідні продукти: 300 гр яловича грудинка, 200 гр молодої баранини, 400 гр курятини, 100 гр... |
Далеко не бюджетний салат, простий у приготуванні, але витратний в плані дорожнечі продуктів. Дуже смачний і напевно підійде для любителів морепродуктів і риби. Отже, ось що потрібно закупити для приготування салату "Морська перлина": чотири яйця курячі і одне перепелине, баночка червоної ікри, пів кіло кальмар і велика пачечка... |
>Шніцель по-цюріхський являє собою вишукане м'ясне блюдо. Ніжна телятина в ароматному соусі з білим вином зазвичай подається зі свіжими овочами і картопляними оладками. Необхідні продукти: 500 гр м'якоті телятини, 1 цибулина, 1 склянка білого сухого вина, пів склянки м'ясного бульйону, 2 столові ложки вершкового масла, 1 їдальня ложка борошна,... |
>Ситний, смачний пудинг з копченостями. Список продуктів: півкіло шинки, півкіло вареної картоплі, сто п'ятдесят грамів грудинки (копченої), шість яєць і сто грамів вершкового масла, перець. Продукти для соусу: дві склянки бульйону, пара цибулин, одна стіл. ложка гірчиці, одна стіл. ложка топленого масла + одна чайн. ложка топленого масла,... |
>Шніцель по-мексиканськи виходить досить гострим, але приготовлена овочева суміш з авокадо врівноважують і гармонізують смак.Необхідні продукти: 500 гр яловичини без кісток, 1 ріпчаста цибулина звичайна, 1 солодкий цибуля, 1 зубчик часнику, 1 гострий стручковий перець, 4 солодких болгарських перцю (зелених і жовтих), 1 яйце, 1 авокадо, 150 мл... |
>Тажин - страва марокканської кухні, являє собою томлене в спеціальному посуді (у вигляді керамічної глибокої миски з конусоподібною кришкою - тажині), м'ясо з різними овочами.Необхідні продукти: 500 гр яловичини без кісток, 500 г картоплі, 500 гр молодої зеленої квасолі, 1 ріпчаста цибулина, 3 помідори, 1 пучок петрушки, півсклянки соняшникової... |
>М'ясо, запечене по-іспанськи, це хороша, ніжна м'якоть, томлена в духовці з солоними огірками, тому в солі дане блюдо не потребує.Необхідні продукти: 500 г будь-якого м'яса без кісток (свинина, яловичина, курятина, можна взяти і рибне філе), 2 ріпчасті цибулини, 4 солоних огірки, пучок петрушки, 2 столові ложки рафінованої соняшникової олії,... |
>Телятину з печерицями, тушкована в густому овочевому соусі з вином, виходить незвичайно ніжною з насиченим смаком.Необхідні продукти: 1 кг яловичини без кісток, 300 гр печериць, 250 гр копченого шпику, 4 помідори, 4 картоплини, 4 зелених або жовтих болгарських перцю, 2 кабачка, невеликий качан брокколі, 3 зубчики часнику, пучок петрушки,... |