Головна » Статті » Рецепти |
В категорії матеріалів: 3620 Показано матеріалів: 1971-1980 |
Сторінки: « 1 2 ... 196 197 198 199 200 ... 361 362 » |
>Подібним чином запечене м'ясо в хрусткій оболонці з тіста, ніжне і соковите, стане улюбленим святковим блюдом.Необхідні продукти: 1.5 кг яловичої вирізки (одним шматком), 500 гр вареного яловичого мови, 500 гр готового листкового тіста, півсклянки хлібних крихт, 2 столові ложки рафінованої соняшникової олії, півсклянки гострої гірчиці, 250 гр шинки, 1... |
З наближенням Великодня господині намагаються дізнатися побільше нових смачних рецептів приготування пасок. Ось тільки один з них. За цим рецептом виходять жовті в розрізі і запашні паски. І найцікавіше, що тісто замішується на топленому молоці. З такої кількості тесту може вийти чимало пасок. Інгредієнти: Молоко пряжене... |
>Печеня "Горщик, вари!" готується на основі стародавнього німецького рецепта, модернізованого під сучасні умови. Добре його їсти, сидячи за великим столом, представляючи себе в середньовічній таверні.Необхідні продукти на 4 горщика: 500 гр яловичини без кісток, 1 кг картоплі, 1 цибулина, 1 морква, 2 помідори, 3 зубчики часнику, 200 гр печериць,... |
Знаменита співачка Лайма Вайкуле не любить довго возитися на кухні і обожнює рецепти швидких страв. Одним таким рецептом співачка охоче поділилася з журналістами. Для тортика від Лайми Вайкуле знадобляться: зефір білий або рожевий зефір пів кіло, вершків будь-якої жирності, лише б вони були свіжими і добре взбивались, цукор,... |
>Ніжне м'ясо з кислуватим присмаком ківі, що привносить екзотичну нотку у знаковий смак телятини.Необхідні продукти: 1.2-1.5 кг молодої телятини без кісток (одним шматком), 3 шт. плодів ківі, за смаком: сіль, чорний і червоний мелений перець. Процес приготування: м'якоть телятини промити в прохолодній воді і ретельно обсушити паперовим рушником. |
>Бастурма по-грузинськи є істинно чоловічим м'ясним блюдом. Нагадує шашлик, як ми його звично готуємо.Необхідні продукти: 2 кг вирізка з молодої якісно яловичини, 3 репчатых цибулини, склянка винного оцту, по пучку петрушки і кінзи, сіль, мелений червоний і чорний перець. Процес приготування: вирізку ретельно зачистити від плівок і сухожиль, промити,... |
>Страва скандинавської кухні, м'ясні кульки по-датському, тушковані в густому соусі, потішить приємним смаком прянощів, доданих в фарш.Необходимые продукти: 1 кг яловичого фаршу, 1 яйце, півсклянки круглого рису, склянка довгого рису, 1 ріпчаста цибулина, 1 склянку м'ясного бульйону, 1 склянку червоного вина, склянка гороху, півсклянки сметани, пучок кропу, сушений і... |
>Мак-любі, або плов по-арабськи, по суті, блюдо з розсипчастим рисом, ніжним м'ясом і цвітною капустою, приправлені топленим маслом.Необхідні продукти (на 2 порції): 200гр яловичини без кісток із задньої частини туші, півсклянки довгого рису, 100 г цвітної капусти, по 1 столовій ложці топленого олії, сіль, мелений чорний і червоний перець... |