Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 2011-2020
Сторінки: « 1 2 ... 200 201 202 203 204 ... 361 362 »

Такий салат неймовірно корисний, особливо у весняний час. Авокадо містить масу корисних мікроелементів і жирів, яблучка ж містять залізо. У сукупності ці два інгредієнти дають приголомшливе поєднання і насичений смак.
Потрібні наступні інгредієнти: яблук зелених три штучки, одне стигле авокадо, філе куряче одна штучка, один дрібний лайм, олія,...

В'ялені помідори мають пікантну родзинку в смаку. Це обов'язковий інгредієнт багатьох італійських салатів. Пропоную один рецепт салату з в'яленими помідорами, смак якого, сподіваюся, вам сподобається.
Необхідні продукти: одне копчене куряче філе, грамів двісті в'ялених помідорів, два свіжих огірочка і один великий жовтого відтінку болгарський перець, салатні листя, оцет,...

> Дивно барвисте страву, до того ж дуже смачне і досить легкий у приготуванні. Такий салат прикрасить стіл будь-якого свята.
Інгредієнти: баночка темних маслин без кісточок, грамів двісті бринзи, один великий стиглий помідор, один жовтий болгарський перець, два свіжих огірка, лимон, кріп, лимон свіжий, сіль морська і перець...

>Телятина, під шаром сиру і шинки, запечена в хрусткому і розсипчастою листковому тісті, виходить незвичайно соковитою і ніжною.Необхідні продукти: 4 шт телячих відбивних (250-200 гр), 400 гр готового листкового тіста, 4 скибочки твердого сиру, 4 скибочки шинки, 1 їдальня ложка борошна, 1 яйце, 2 столові ложки рафінованої соняшникової олії,...

>Яловичина, приготовлена з чорносливом, виходить соковитою і ніжною, має приємний солодко-кислий, трохи пікантний смак.Необхідні продукти: 1 кг яловичини без кісток, 2 репчатых цибулини, 500 г чорносливу без кісточок, півсклянки томатної пасти, 2 столові ложки пшеничного білого борошна, 1 столова ложка винного оцту, 3 столові ложки рафінованої соняшникової олії, 5...

Блюдо ліванської кухні. Це дуже густий суп, рецепт простий і простий у приготуванні. Можна готувати суп з червоної або білої квасолі, м'ясо брати баранину або яловичину на кістці або філе. Вибирайте за власним смаком.
Необхідні продукти

М'ясо (на кісточці або філе)
Півтори склянки сухої квасолі
Дві цибулини
4-6...

>Ніжна і соковита вирізка з гарніром з картоплі і сухофруктів готується і подається в горщику, радуючи насиченим смаком і ароматом.Необхідні продукти: 1,5 кг яловичої вирізки, 1 велика цибулина, 1 кг картоплі, 1 склянку міцного м'ясного бульйону, 1 апельсин, по півсклянки чорносливу без кісточок, темного кишмишу і кураги, 1 лавровий...

Один з оригінальних способів приготування і подачі весняного вітамінного салату. У ньому є і овочі, і куряче м'ясо, і ананаси - продукти підібрані так, щоб салат вийшов і легким, і ситним одночасно.
Необхідні продукти

Дві відварених курячих грудки
Одна цибулина (бажано фіолетова)
Десяток редисок
Одне велике зелене...

>Подібний десерт готується на диво швидко, та й часу його приготування не забере багато, зате виходить дуже смачне і чудово і ефектно виглядає страва, яку навіть можна буде подати до святкового столу і порадувати їм гостей і домочадців.

Для того, щоб приготувати парфе з ківі вам будуть потрібні...

Зазвичай готують гуляш з м'яса або птиці, але чому б для його приготування не використовувати і рибу? Вийде незвичайне і корисне блюдо, до того ж дуже легке для шлунка.
Що знадобиться для приготування

700 гр філе будь-якої риби
Три цибулини
Дві столові ложки сметани
Столова ложка томатної пасти...

1-10 11-20 ... 1991-2000 2001-2010 2011-2020 2021-2030 2031-2040 ... 3601-3610 3611-3620