Головна » Статті » Рецепти |
В категорії матеріалів: 3620 Показано матеріалів: 2011-2020 |
Сторінки: « 1 2 ... 200 201 202 203 204 ... 361 362 » |
>Телятина, під шаром сиру і шинки, запечена в хрусткому і розсипчастою листковому тісті, виходить незвичайно соковитою і ніжною.Необхідні продукти: 4 шт телячих відбивних (250-200 гр), 400 гр готового листкового тіста, 4 скибочки твердого сиру, 4 скибочки шинки, 1 їдальня ложка борошна, 1 яйце, 2 столові ложки рафінованої соняшникової олії,... |
>Яловичина, приготовлена з чорносливом, виходить соковитою і ніжною, має приємний солодко-кислий, трохи пікантний смак.Необхідні продукти: 1 кг яловичини без кісток, 2 репчатых цибулини, 500 г чорносливу без кісточок, півсклянки томатної пасти, 2 столові ложки пшеничного білого борошна, 1 столова ложка винного оцту, 3 столові ложки рафінованої соняшникової олії, 5... |
>Ніжна і соковита вирізка з гарніром з картоплі і сухофруктів готується і подається в горщику, радуючи насиченим смаком і ароматом.Необхідні продукти: 1,5 кг яловичої вирізки, 1 велика цибулина, 1 кг картоплі, 1 склянку міцного м'ясного бульйону, 1 апельсин, по півсклянки чорносливу без кісточок, темного кишмишу і кураги, 1 лавровий... |