Главная » Статьи » Рецепти

Закусочні малосольні помідори
Закусочні малосольні помідори – чудова літня закуска! Найкраще такі помідори робити в сезон свіжих овочів, коли помідори смачні, соковиті і ароматні і є свіжа зелень в достатку.
Що знадобиться для приготування
Помідори невеликого розміру
Часник
Будь-яка зелень за вашим смаком
1,5 літра води
Дві столові ложки цукру
Три столові ложки солі
Кілька горошин запашного перцю
Приготування

Налити холодну воду в каструлю, покласти в неї сіль і цукор. поставити каструлю з водою на плиту, довести до кипіння. вимкнути і під кришкою дати розсолу трохи охолонути.
У той час, поки розсіл остигає, помідори вимийте, почистіть часник і зелень. Зробіть на помідорах хрестоподібний надріз з того боку, де немає плодоніжки. Зелень дрібно поріжте, часник подрібніть ножем або пропустіть через прес. змішайте зелень і часник. Цією сумішшю наповніть розрізи в помідорах і добре її утрамбуйте.
На дно каструлю покладіть гілочки зелені, перець горошком і помідори. Залийте теплим розсолом. Накрийте каструлю, приберіть його в холодильник. Через один-два дні можна пробувати закуску, вона вже буде готова. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, помідори
Салати з крабових паличок
Пісний медовик
Як готується угорський гуляш?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: