Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати щавлевий суп з яловичиною
Грузинська кухня подарувала нам величезну кількість смачних супів. Одним з цих супів і є щавлевий суп з яловичиною. Смакота неймовірна. Спробуйте і самі переконаєтесь, що я кажу щиру правду. Щавлевий суп з яловичиною Вам знадобляться: Яловичина (краще жирну) – 800-1000 р Щавель – 200-250 г Картопля – 600 р Яйця (курячі) – 3 шт. Моркву – 2 шт. Цибуля ріпчаста – 1 цибулина Свіжа зелень петрушки і кропу – за смаком Зелений лук – пучок Борошно пшеничне – 2 ст.л. Сіль, перець - за смаком Масло топлене – 100 г Сметана – 200 р Вода холодна – 3½ л Спосіб приготування: 1) Залийте водою м'ясо, попередньо нарізавши його на невеликі шматочки, і поставте варитися. Як тільки бульйон дійде до кипіння, зменшіть потужність вогню. По мірі утворення піни на поверхні бульйону, забирайте її з допомогою ложки. 2) Коли м'ясо майже звариться, додайте до неї почищені, але не нарізані (!), цибулю і моркву. Поваріть вміст каструлі 15-18 хвилин, після чого, переконавшись, що м'ясо повністю зварилося, процідіть бульйон з допомогою сита. 3) Дрібно наріжте зелену цибулю і відправте його обсмажуватися в масло, розтоплене в сковороді з глибокими бортиками. Коли цибуля обсмажиться, налийте в сковороду бульйон. Коли бульйон дійде до кипіння, покладіть в нього нарізану на невеликі шматочки картоплю, всю зелень, дрібно нарубану, а також нарізаний щавель, сіль і перець. Нехай все вариться на невеликому вогні до того моменту, поки не буде готовий картопля. 4) В окремій мисці змішайте сметану з борошном і яйцями, краще буде навіть збити, а потім, потрібно ввести тонкою цівкою цю суміш у суп, постійно його помішуючи. При подачі на стіл покладіть в кожну порцію м'ясо і, за бажанням свіжу зелень. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 3 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |