Главная » Статьи » Рецепти

Як готувати шніцель по-цюріхський
>Шніцель по-цюріхський являє собою вишукане м'ясне блюдо. Ніжна телятина в ароматному соусі з білим вином зазвичай подається зі свіжими овочами і картопляними оладками. Необхідні продукти: 500 гр м'якоті телятини, 1 цибулина, 1 склянка білого сухого вина, пів склянки м'ясного бульйону, 2 столові ложки вершкового масла, 1 їдальня ложка борошна, сіль і чорний мелений перець - за смаком
Процес приготування: м'ясо розрізати на скибочки товщиною не більше 2 см і обваляти в борошні.
Цибулю нарізати дрібними кубиками і обсмажити до трохи золотистого кольору на сковороді на добре розігрітому вершковому маслі. Потім додати м'ясо і швидко обсмажити, акуратно перевертаючи. Коли м'ясо достатньо підрум'яниться, вийняти його і покласти в тепле місце.
В сковороду ж влити біле вино і бульйон, приправити сіллю і перцем, трохи проварити. Потім викласти м'ясо, стежачи, щоб воно все було покрито соусом. Довести до кипіння, не щільно прикрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати до повної готовності м'яса і відразу ж подати на стіл.
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, м'ясо
Як приготувати знамениті татарські пиріжки?
Спекотне, запечене в булочці
Печиво по - берлінськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: