Головна » Статті » Рецепти |
В категорії матеріалів: 3620 Показано матеріалів: 2001-2010 |
Сторінки: « 1 2 ... 199 200 201 202 203 ... 361 362 » |
>"П'яне" м'ясо про те, що приготовлено в коньячному маринаді (або бренді). Можна брати яловичину, тетину, свинину або курку. Виходить пряний, насичений смак соковитого м'яса.Необхідні продукти: 4 шматка філе по 200 гр (біфштекси), півсклянки коньяку або бренді, чверть склянки соєвого соусу, 3 столові ложки цукру, 3 столові ложки винного оцту,... |
>М'ясо з аґрусом і горіхами має солодкувато-кислий смак. А легкий лимонний аромат добре гармонує з горіховим.Необхідні продукти: 1 кг м'яса (яловичина, телятина, свинина, курятина), 1 ріпчаста цибулина, склянка агрусу, пів склянки волоських горіхів (можна також використовувати пекан або кешью), 3 столові ложки рафінованої соняшникової олії, 2 столові ложки сметани,... |
>Квасоля з фаршем - страва у вигляді густої ситної юшки з насиченим смаком м'яса і овощей.Необходимые продукти: 250 гр фаршу (рівна суміш свинини і яловичини), 100 г шпику, 200 г квасолі, консервованої або замороженої, 1 цибулина, 3 зубчики часнику, 2 червоних болгарських перцю (паприки), 3 помідори, пучок петрушки, сіль,... |
>Рисовий пудинг - відмінне ласощі на десерт. Можна полити його улюбленим варенням.Необхідні продукти:півсклянки круглого рису, спеціально для пудингу, добре разваривающегося і клейкого, половина склянки молока, 3 столові ложки цукрової пудри, 1 яйце, 2 столові ложки вершкового масла, щіпка меленого мускатного горіха, половина склянки мигдалю, сіль. Процес приготування: рис залити... |
>Калья - дуже старовинне російське блюдо. Можна його вважати прообразом сучасного розсольнику, оскільки до складу цього наваристого супу входить огірковий розсіл.Необхідні продукти: 1 кг яловичих нирок, 2 репчатых цибулини, 1 корінь селери, 1 корінь петрушки, 2 морквини, 3 солоних огірка, по жмені зелені петрушки, кропу і селери, стакан огіркового... |
>Курка, тушкована з чорносливом - страва з приємним ароматом, ніжним курячим м'ясом і кисло-солодким соусом.Необхідні продукти: 1 курка на 1,5-2 кг, 1 цибулина, 2 склянки чорносливу без кісточок, 1 морква, 1 корінь петрушки, 1 корінь селери, 1 їдальня ложка борошна, 1 склянку білого вина, 100 г топленого вершкового масла,... |