Главная » Статьи » Рецепти

Як смачно запекти курку в духовці?
Запечена в духовці курка - святкове блюдо, приготувати яку ви зумієте самостійно, витративши трохи сил і часу. Для того, щоб курка вийшла особливо смачною, натріть шкірку курочки сіллю, меленим перцем і часником.
Багато господині натирають курку медом, змішаним з апельсиновим соком. Мед надає м'ясу незвичайно ніжний смак, скоринка покривається золотистої глазур'ю. Солодощі особливо не відчувається, тому не шкодуйте меду, якщо вирішите саме їм натерти птицю.

Якщо у вас алергія на мед, натирайте птицю свіжої гірчицею. Не порошком, а до готової застосування гірчицею. Спочатку сіль і мелений перець, а потім вже гірчиця. Дайте так постояти курочку в теплі годину - другу, а після відправляйте в духовку.

Спробуйте нафарширувати птицю цілими яблучками або апельсинами. Яблучка підуть і кислі і солодкі. Особливо великі плоди можна різати на шматочки. Апельсини кладуть всередину курки прямо в шкірці (маленькі цілком, а великі - шматочками).

Для того, щоб скоринка вийшла хрусткою і смачною, час від часу поливайте курочку тим жирком, що витоплюється при запіканні.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: птицю, особливо
Як готується салат "Подарунок"?
Канапе з оселедцем і буряковим песто
Як приготувати блинно-сирну запіканку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: