Главная » Статьи » Рецепти

Вівсянка запечена з морквою на сніданок
Якщо ви любите вівсянку або просто хочете внести різноманітність у щоденне меню сніданків, зверніть увагу на цей рецепт. Він просто і оригінальний.
Отже, нам буде потрібно така невелика порційна ємність, яку можна буде поставити в духову шафу. Насипаємо в цю ємність ложок шість - сім столових сухий вівсянки (тільки пластівці швидкого приготування), додаємо одну терту моркву, додаємо жменю вимитого родзинок і заливаємо кефіром. Кефіру потрібно рівно стільки, щоб покрити всі сухі складники страви.

Тепер сюди ж додаємо ваніль або корицю, а можна і те, і інше, додаємо трохи кардамону або будь-який інший спеції, яку ви зазвичай додаєте в випічку. Перемішуємо і ставимо запікатися в духовку на пів години. Температура - близько 180 градусів, можна трохи нижче виставити, але не більше.

Після закінчення часу дістаємо форму, вівсяна кашка повинна охолонути. Як тільки вона до теплого охолоне - поливаємо її медом, посипаємо кокосовою стружкою і ... можна їсти. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: ємність, буде
Виноградне желе
Фруктовий пиріг на кислому молоці
Як готуються закусочні млинці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: