Якщо ви любите вівсянку або просто хочете внести різноманітність у щоденне меню сніданків, зверніть увагу на цей рецепт. Він просто і оригінальний. Отже, нам буде потрібно така невелика порційна ємність, яку можна буде поставити в духову шафу. Насипаємо в цю ємність ложок шість - сім столових сухий вівсянки (тільки пластівці швидкого приготування), додаємо одну терту моркву, додаємо жменю вимитого родзинок і заливаємо кефіром. Кефіру потрібно рівно стільки, щоб покрити всі сухі складники страви.
Тепер сюди ж додаємо ваніль або корицю, а можна і те, і інше, додаємо трохи кардамону або будь-який інший спеції, яку ви зазвичай додаєте в випічку. Перемішуємо і ставимо запікатися в духовку на пів години. Температура - близько 180 градусів, можна трохи нижче виставити, але не більше.
Після закінчення часу дістаємо форму, вівсяна кашка повинна охолонути. Як тільки вона до теплого охолоне - поливаємо її медом, посипаємо кокосовою стружкою і ... можна їсти. Приємного апетиту!