Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 1981-1990
Сторінки: « 1 2 ... 197 198 199 200 201 ... 361 362 »

>Телятина по-ірландськи в готовому вигляді нагадує густу м'ясну юшку з овочами. Проста й ситна страва, коли хочеться грунтовно підкріпитися.Необхідні продукти: 1.5 кг м'якоті телятини, 2 морквини, 2 репчатых цибулини, 1 стебло цибулі порею, 1 корінь селери, 10 картоплин, 500 гр білокачанної капусти, 3 столові ложки вершкового масла, сіль, чорний...

>Подібний десерт, що виготовляється з айви, є традиційними ласощами на південно-сході Франції, дане блюдо являє собою щось на зразок пастили з айвового пюре, володіє чудовим смаком, ну і до того ж, завдяки тому, що готується з такого корисного фрукта як айва, ще і дивно корисне!
Продуктів для приготування такого...

>Простий за способом приготування, що складається з доступних продуктів, але смачний і ситний м'ясний салат. Наявність редьки робить його особливо корисним. Також можна використовувати не чорну, а зелену редьку.
Необхідні продукти: 500 г відвареної яловичини, 1 сира морква, 1 цибуля, 1 чорна редька, 2 ст. ложки рафінованої олії, майонез,...

>Подібний незвичайний рецепт цукерок підходить для харчування в піст, адже в якості основи для них використовується горох нут. По своєму смаку ця солодкість чимось нагадує смак халви в шоколаді, ну а здогадатися з чого виготовлені ці цукерочки насправді практично неможливо.

Список необхідних інгредієнтів для таких цукерок: один з...

>Гхуриба (або гриба, гориба) - це невеликі, злегка приплюснуті кульки з розсипчастого тіста з потрісканою корою, традиційна французька випічка. Гхурибы посипають цукровою пудрою з корицею, мажуть медом, додають в тісто мелений мигдаль, кокосову стружку.Необхідні продукти: 500 гр білого пшеничного борошна, 100 гр цукрової пудри, 2 столові ложки кунжуту, півсклянки...

>Емпанадас - невеликі печені пиріжки. У Бразилії їх готують з різною начинкою, рибної або м'ясний, але обов'язково додаючи овочі.Необхідні продукти: тісто - 3 склянки пшеничного борошна, 400 г вершкового масла, 250 г кулінарного жиру, 1 яйце, 1 склянка пива, половина чай. л куркуми, 1 чайна ложка солі.
Начинка: 200...

>Ампанада, бразильський пиріг з м'ясом, в якому пікантна гостра начинка міститься всередині розсипчастого ніжного тіста.Необхідні продукти: тісто - склянка борошна, 450 гр вершкового масла, третину склянки холодного молока, жовтки 4-х яєць, сіль.
Фарш: 500 гр яловичини без кісток, склянка бульйону, 2 репчатых цибулини, 2 варені круто яйця, 1...

>Караїмські пиріжки печуть з розсипчастого тесту з сирою м'ясною начинкою. Обов'язково всередину наливається вода або бульйон, і випічка виходить незвичайно соковитою.Необхідні продукти: 1 кг пшеничного борошна, півтори склянки кип'яченої води, щіпка солі, яйце для змащування, 200 гр суміші - вершкове масло і соняшникову олію, баранячий жир,
Фарш: 1...

ехасский кукурудзяний пиріг з яловичиною - страва щільне і ситне, що тісто, що багатокомпонентна начинка.Необхідні продукти. Начинка - 500 г м'якоті яловичини, 2 цибулини, 3 зубчики часнику, 300 гр консервованих бобів, 400 гр консервованих без шкірки томатів, 2 ч.л. рослинного масла, по чайній ложці меленых чилі, орегано і паприки,...

>Оладки з консервованого лосося - найніжніші і пишні, відмінно урізноманітнюють меню. Можна, за бажанням, замість крекерів використовувати будь-який вид борошна.Необхідні продукти: 2 банки консервованого лосося (у власному соку), 500 гр солоних крекерів, 2 яйця, 2 корнішона, 1 їдальня ложка лимонного соку, 2 столові ложки соняшникової рафінованої олії, 1 їдальня...

1-10 11-20 ... 1961-1970 1971-1980 1981-1990 1991-2000 2001-2010 ... 3601-3610 3611-3620