Головна » Статті » Рецепти |
В категорії матеріалів: 3620 Показано матеріалів: 1031-1040 |
Сторінки: « 1 2 ... 102 103 104 105 106 ... 361 362 » |
Смачний супчик з курочки, цвітної капусти і плавленого сиру. Продукти:одна курочка, вагою близько півтора кілограмів; п'ятсот грамів молодий цвітної капусти; сіль; три морквини; чорний перчик; шість картоплин; три невеликі ріпчасті цибулинки; двісті грамів плавленого сиру; чотири курячих яйця; курячий жир; по одному пучочку петрушки і укропчика; щіпка каррі; Розбираємо... |
Незвичайний в наших широтах десерт, але дуже смачний. Необхідні продукти: дванадцять аркушів тесту для вонтончиков; шість стіл. ложечок водички; пару стіл. ложечок крохмалю; дві стіл. ложечки меду; масло для фритюру; будь-які фрукти: яблука, манго, апельсини, ківі тощо; сто сімдесят п'ять грамів сушених фініків (порізати); дві... |
Глазунья з зеленою цибулею і каррі. Продукти:пучочек зеленого лука; щепоточка каррі; парочка яєць; сіль; Акуратно розбиваємо яйця в ємність для варіння рису, треба постаратися, щоб жовтки залишилися цілими. Приправляємо сіллю яйця і каррі. Готуємо на пару двадцять хвилин. Викладаємо яєчню на тарілку і посипаємо рубаним зеленим луком. Яйця... |
Продукти: вісімсот грамів яловичини;один корінь петрушки; четверта частина кореня селери; одна морквина; чотири горошинки чорного перчика; лавровий листочок; чверть літра води; одна гілочка свіжого чебрецю; п'ятдесят грамів сала; одна чан. ложечка солі; полстаканчика червоного натурального оцту; чотири стіл. ложки вершкового масла; півтори склянки червоного вина (бургундського); пара... |
Рецепт від відомого шеф-кухаря Дж. Оливера.Для приготування двох порцій нам потрібні такі продукти:парочка стейків, вагою по двісті двадцять п'ять грамів кожен; чорний перчик (мелений); капуста біла китайська (будь-яка зелень, шпинат); морська сіль; половинка зубчики часничку (пропустити через прес); вісім стіл. ложечок соєвого соусу невеликий шматочок кореня імбиру (почистити і... |
Спагетті з помідорами, салямі і фенхелем від Джеймі Олівера. Продукти:сто сорок грамів гостренького італійської салямі (порізати скибочками); оливкова олія; два зубчики часничку (почистити і дрібно порізати); одна чайн. ложечка насіння фенхелю; одна цибулина фенхелю (нарізати маленькими шматочками); чорний перчик; поросяти, ягняти стебла фенхелю; дві банки помідорів по чотириста грамів; |