Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яйця в пароварці?
Глазунья з зеленою цибулею і каррі. Продукти:пучочек зеленого лука; щепоточка каррі; парочка яєць; сіль; Акуратно розбиваємо яйця в ємність для варіння рису, треба постаратися, щоб жовтки залишилися цілими. Приправляємо сіллю яйця і каррі. Готуємо на пару двадцять хвилин. Викладаємо яєчню на тарілку і посипаємо рубаним зеленим луком. Яйця зі сметаною Продукти: чотири чайн. ложечки сметани; чотири курячих яйця; мускатний горіх (тертий), сіль і перець; Нам знадобляться чотири формочки (я використовую формочки для випічки кошиків). У кожну розбиваємо по одному яйцю, додаємо одну чай. ложечку сметани. Приправляємо сіллю, мускатним горіхом і перцем. Наливаємо воду в пароварку. Поміщаємо формочки в каструлю і готуємо на пару чверть години. Страва вийде більш ситним, якщо у формочки додати кубики шинки, сир, варені овочі і т.д. Можна змішати сметану з томатним кетчупом, замість мускатного горіха використовувати паприку, суміш перців, карі або шафран. Готові яйця можна посипати будь дрібно посіченою зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |