Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яйця в пароварці?
Глазунья з зеленою цибулею і каррі. Продукти:пучочек зеленого лука;
щепоточка каррі;
парочка яєць;
сіль;
Акуратно розбиваємо яйця в ємність для варіння рису, треба постаратися, щоб жовтки залишилися цілими. Приправляємо сіллю яйця і каррі. Готуємо на пару двадцять хвилин. Викладаємо яєчню на тарілку і посипаємо рубаним зеленим луком.

Яйця зі сметаною
Продукти:
чотири чайн. ложечки сметани;
чотири курячих яйця;
мускатний горіх (тертий), сіль і перець;

Нам знадобляться чотири формочки (я використовую формочки для випічки кошиків). У кожну розбиваємо по одному яйцю, додаємо одну чай. ложечку сметани. Приправляємо сіллю, мускатним горіхом і перцем. Наливаємо воду в пароварку. Поміщаємо формочки в каструлю і готуємо на пару чверть години.
Страва вийде більш ситним, якщо у формочки додати кубики шинки, сир, варені овочі і т.д. Можна змішати сметану з томатним кетчупом, замість мускатного горіха використовувати паприку, суміш перців, карі або шафран. Готові яйця можна посипати будь дрібно посіченою зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, Формочки
Як готується смачний салат з буряком і яйцем?
Як приготувати оселедець по-голландськи?
Як спекти корисне печиво?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: