Главная » Статьи » Рецепти

Пряний гарбузовий суп
Пряний гарбузовий суп виключно корисний для здоров'я.
Продукти, які знадобляться для приготування такого супу: одна середнього розміру гарбуз, половина чайної ложки кориці, чверть чайної ложки кмину, чверть чайної ложки мускатного горіха, чверть чайної ложки меленої гвоздики, чверть чайної ложки запашного перцю, сіль і перець за смаком, одна столова ложка вершкового масла, одна столова ложка рослинного масла, дві великі цибулини, чотири зубчики часнику, одна середня картоплина, шість склянок курячого бульйону, півсклянки вершків.
Гарбуз потрібно розрізати на четвертинки, очистити від шкірки і насіння, а потім порізати на невеликі кубики. Цибулю і часник подрібнити. Розігріти в каструлі з товстим дном рослинне і вершкове масло, додати цибулю, сіль, перець і готувати п'ять хвилин, потім додати часник і готувати ще близько хвилини.
Картоплю почистити і порізати кубиками. У каструльку до цибулі і часнику додати гарбуз, картоплю і курячий бульйон, довести до кипіння і зменшити вогонь. Додати всі прянощі і варити, накривши кришкою, приблизно 45 хвилин.
Дати готового супу злегка охолонути, а потім збити його в блендері до пюреобразного стану і додати вершки.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: Чверть, чайної
Поради з приготування овочів та страв з них
Як готується сирний салат в тарталетках?
Морозиво в безе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: