Якщо у вас є хлібопічка, але ні в блокнотику хорошого рецепту паски, візьміть на прикмету цей рецепт масляного паски. Випікати паску можна і в духовці, розподіливши тісто з невеликим паперовим формам. Для замісу тіста потрібні такі інгредієнти: дві неповних ч. ложки дріжджі (сухі) і триста сорок гр. борошна, третину склянки цукру, пакетик ванілі, п'ятдесят гр. масла вершкового і підлогу ч. ложки солі, сто сімдесят мл молока і три курячі жовтки (білки для збивання і змащення поверхні випічки залиште).
Всі вищевказані інгредієнти всипте в ємність хлібопічки і виставте режим "солодкий хліб з родзинками або ж паска". Через п'ять годин отримаєте смачну паску.
Що стосується родзинок і цукатів: додавайте їх у диспенсер (якщо є такий) до ста грам. Родзинки попередньо потрібно промити і просушити. Цукати не миються. Курагу, якщо будете додавати в тісто, промийте, просушіть і наріжте дрібно так, щоб за розмірами родзинки нагадував. Крім родзинок радять додавати в тісто ще і цедру апельсина (дуже дрібно нарізати).