Главная » Статьи » Рецепти

Як готується паска масляний в хлібопічці?
Якщо у вас є хлібопічка, але ні в блокнотику хорошого рецепту паски, візьміть на прикмету цей рецепт масляного паски. Випікати паску можна і в духовці, розподіливши тісто з невеликим паперовим формам.
Для замісу тіста потрібні такі інгредієнти: дві неповних ч. ложки дріжджі (сухі) і триста сорок гр. борошна, третину склянки цукру, пакетик ванілі, п'ятдесят гр. масла вершкового і підлогу ч. ложки солі, сто сімдесят мл молока і три курячі жовтки (білки для збивання і змащення поверхні випічки залиште).

Всі вищевказані інгредієнти всипте в ємність хлібопічки і виставте режим "солодкий хліб з родзинками або ж паска". Через п'ять годин отримаєте смачну паску.

Що стосується родзинок і цукатів: додавайте їх у диспенсер (якщо є такий) до ста грам. Родзинки попередньо потрібно промити і просушити. Цукати не миються. Курагу, якщо будете додавати в тісто, промийте, просушіть і наріжте дрібно так, щоб за розмірами родзинки нагадував. Крім родзинок радять додавати в тісто ще і цедру апельсина (дуже дрібно нарізати).
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто, паску
Як готувати банани, запечені з сиром?
Чим найкраще фарширувати яйця?
Олів'є з ікрою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: